• 瀏覽: 76,446
  • 回覆: 910
  • 追帖: 5
+45
臨記著件淘寶衫扮職員,打開個狗罩真面目視眾再講

引用:
原帖由 Immrkit 於 14-8-2019 05:06 PM 發表
《逃犯條例》風波持續,引起連串警民衝突,周日﹙11日﹚更有警員於港鐵葵芳站內發射催淚彈,惹來社會批評,亦有市民擔心催淚煙粉塵難於站內消散。來自港鐵九條鐵路線,合共逾700名港鐵職員以實名聯署,要求公司強烈譴責警方各種影響鐵路安全的行動,促請警方重視鐵路及車站安全。聯署又要求,港鐵應確保障員工及乘客安全,提供可過濾有機氣體的口罩,並徹底清潔受催淚彈影響的鐵路站。其中一名發起聯署的車長表示,如港鐵不回 ...
在過去兩個月的暴亂中,黑衣暴徒多次搭乘港鐵,遊走全港18區搗亂,但從未買飛,上述700名港鐵職員並無盡責出手阻止,等同包庇,令公司損失票務收益,我呼籲港鐵的所有股東聯署,炒哂呢班失職員工

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-8-14 05:15 PM 發表
700個裁員名單
正確!

係時候要清瘀血!

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-8-14 05:11 PM 發表
曱甴卡門
你又無意見嘅 ?
曱甴卡門多
定警察入地鐵站多 ?
呢七百都係黃人 咪選擇性失明囉

引用:
原帖由 Immrkit 於 2019-8-14 05:06 PM 發表
《逃犯條例》風波持續,引起連串警民衝突,周日﹙11日﹚更有警員於港鐵葵芳站內發射催淚彈,惹來社會批評,亦有市民擔心催淚煙粉塵難於站內消散。來自港鐵九條鐵路線,合共逾700名港鐵職員以實名聯署,要求公司強烈譴責警方各種影響鐵路安全的行動,促請警方重視鐵路及車站安全。聯署又要求,港鐵應確保障員工及乘客安全,提供可過濾有機氣體的口罩,並徹底清潔受催淚彈影響的鐵路站。其中一名發起聯署的車長表示,如港鐵不回 ...
冡哂面, 暴徒又扮職員扼大家😈

廢物,抄晒他們

吊,支持暴民

700名咁既職員, 唔怪得之港鐵越做越差

要啦 無腦射

港獨 顏色革命,攬抄HK

點會收手 港人小心 . X2

好,炒得!

引用:
原帖由 opclk99 於 2019-8-14 05:35 PM 發表

agree x 2
曱甴卡門,破壞地鐵,亂用消防設備危害乘客,
冇比錢入閘,職員又唔做野?
正垃圾職員.........
x10000000

地鐵應該申請法庭禁制令,所有黑衣人戴口罩面罩眼罩,不得進出入港鐵,唔好害市民一齊吸入催淚彈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]