• 瀏覽: 1,234
  • 回覆: 10
+2
引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-8-14 04:53 PM 發表
黃絲們承諾的「和理非」行動再一次破產!大批暴民昨天搗亂機場並圍毆多名內地人。當中包括《環時》記者付國豪及另一名被指是公安的內地男子。有在場採訪的外媒記者,目睹暴行的行為亦忍不著出手救人,並怒斥暴民:這已非示威,是更加升級的暴力! 在香港居住的自由撰稿人Richard Scotford,昨晚亦在機場採訪。但當他見到暴民們圍打那名被指是公安的內地男子時,他即時挺身而出救人。因為他認為已超出了自己的底線 ...
真係唔好以為呢個係好人。
佢嘅說話中講,佢係支持暴力和平示威者,佢只係認為要打死人係超越暴力示威。
佢係乜身份,好難講。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-8-14 05:02 PM 發表

佢嘅說話中講,佢係支持暴力和平示威者,佢只係認為要打死人係超越暴力示威。
佢係乜身份,好難講。
咁深黃記者
都知連登仔是癲的

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-8-14 05:09 PM 發表

咁深黃記者
都知連登仔是癲的
我唔知佢係乜色。只聽到佢言中指班人嘅暴力示威情度已經到失控地步。

佢話呢場唔係一場戰爭。就算係戰爭都唔應該咁對待戰俘。
一個人無啦啦將示威同戰爭做比較,並將被打嘓個人比喻為戰俘。感覺上佢有啲軍事背景。

引用:
原帖由 風雨同程 於 2019-8-14 04:53 PM 發表
黃絲們承諾的「和理非」行動再一次破產!大批暴民昨天搗亂機場並圍毆多名內地人。當中包括《環時》記者付國豪及另一名被指是公安的內地男子。有在場採訪的外媒記者,目睹暴行的行為亦忍不著出手救人,並怒斥暴民:這已非示威,是更加升級的暴力! 在香港居住的自由撰稿人Richard Scotford,昨晚亦在機場採訪。但當他見到暴民們圍打那名被指是公安的內地男子時,他即時挺身而出救人。因為他認為已超出了自己的底線 ...
咁多管閒事,好彩你係鬼佬。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-8-14 05:02 PM 發表

佢係乜身份,好難講。
C l A!

縱容暴力以為自己控制得了..., ?

like

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]