[本港新聞評論] 【機場集會】解放軍東部戰區陸軍發文:從深圳往香港只需10分鐘

外國幾個大既沽空基金借左唔少錢沽空港元,就係等出老解嘅一日食大茶飯

麻煩快d

熱賣及精選
引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-8-14 04:14 PM 發表

HK嘅解放軍負責做乜? 訓覺?
駐港部隊得幾千人,驅逐小強卓卓有餘,但如果要全港徹底滅蟲,兼實施信用評級制令窮撚小強永遠做賤民,咁有需要多十倍人手都可以理解

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-8-14 04:24 PM 發表

深圳增援 ..

可能註港兵力不捉平亂 .. 
1萬有武器既解放軍唔夠平亂?

你玩我....??

引用:
原帖由 香江人 於 2019-8-14 04:12 PM 發表

有心派兵,香港已有解放軍。
要滅蟲滅得徹底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-8-14 04:24 PM 發表

深圳增援 ..

可能註港兵力不捉平亂 .. 
平亂足夠,但要全面滅絕就吾夠

應該同時用軍用直升機連同裝甲車出動
行動可以更快更直接
死傷一兩個只會被描繪成英雄,浪漫化,標既不治本亦不摇
暴徒從來不是英雄
流血不能留僞英雄
見到香港暴民可以做出嘅暴行,對六四鎮壓完全有新觀感

民主侵神唐老襯7月15日如是說:  
"If you're not happy in this country, if you're complaining all the time, very simply: you can leave" he said, doubling down on his tweets. "You can leave right now"
意思係: 咁唔滿意,走啦契弟
引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-8-14 04:25 PM 發表

你玩我....??
香港夠有 3 萬有武器既警員啦 .. 

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-8-14 04:24 PM 發表

外國幾個大既沽空基金借左唔少錢沽空港元,就係等出老解嘅一日食大茶飯

麻煩快d
佢地手上可以有幾多貨先?
香港中產吾沽港元嘅話根本無意義

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-8-14 04:25 PM 發表

駐港部隊得幾千人,驅逐小強卓卓有餘,但如果要全港徹底滅蟲,兼實施信用評級制令窮撚小強永遠做賤民,咁有需要多十倍人手都可以理解
認真講,一出老解唔使兩秒大家就會返屋企訓覺。

外國大鱷隨即沽空港元收錢食大茶飯,大灣區宣布唔使再搞,中國係HK嘅幾千億資產化為烏有。中晒美國佬奸計。

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-8-14 04:28 PM 發表

香港夠有 3 萬有武器既警員啦 .. 
老解可以開搶亂射,10個已經夠

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-8-14 04:28 PM 發表

佢地手上可以有幾多貨先?
香港中產吾沽港元嘅話根本無意義
咁你唔好沽,我就一定走先

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-8-14 04:25 PM 發表

你玩我....??
要剷平幾間暴徒大學,支持暴徒嘅傳媒,議員,屋村,窮撚,
幾千人吾夠做

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-8-14 04:30 PM 發表

要剷平幾間暴徒大學,支持暴徒嘅傳媒,議員,屋村,窮撚,
幾千人吾夠做
簡單一個核彈炸左算啦

引用:

你玩我....??
係唔可以用實彈既情況 .. 要連根拔起 .. 有震懾作用 .. 一萬真的足夠嗎  ??

平完亂 .. 可能重要註守一段時間維持治安 .. 

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-8-14 04:30 PM 發表

係唔可以用實彈既情況 .. 要連根拔起 .. 有震懾作用 .. 一萬真的足夠嗎  ??

平完亂 .. 可能重要註守一段時間維持治安 .. 
唔好玩啦,震懾力係唔洗人數的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。