• 瀏覽: 108,425
  • 回覆: 963
  • 追帖: 7
+45
快啦

革命係要流血,自古一將功成萬骨枯

我認為唔使老解,尋日差老出槍指向暴徒已經嚇到標尿

引用:
原帖由 dtw 於 2019-8-14 06:00 PM 發表

甘似早幾日有隻曱甴台詞?
你有冇比版權費人地?
老師教架

引用:
原帖由 乂大簡 於 2019-8-14 04:19 PM 發表
deadline 國慶前
九月前,十一國慶要作準備

暴徒

引用:
原帖由 leechilam 於 2019-8-14 05:56 PM 發表
屌li老  母,解放軍可以過來香港驅暴,但不要話係港毒。。今次呢單野真係和港毒無關,邊個高舉港毒呢?五大訴求,無一樣和港毒有關。我唔撚支持反對派,但也不想有大陸人屈香港人話係搞港毒革命。。睇下大陸的微信群,大陸人都在話香港人搞港毒,我睇撚到就慶。。。五個訴求,我只支持一個,就是獨立調查委員會把整件事調查清楚,包括對反對派和政府調查……咁樣是最公道的, ...
操尼瑪,你把這些文章都刪了,這些照片都刪了

https://hk.news.yahoo.com/示威者拆五星旗拋落海-五支旗杆被掛港獨旗-214500950.html

附件

6B1F65DAD5DD03498F47E3075A70B8F6B8CDB5BA_w600_h800.jpg(55.36 KB)

千祈唔好射殺暴徒,千祈唔好...

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2019-8-14 06:00 PM 發表

我估係國慶後。國慶前要營造祥和氣氛
點祥和呀~金紫荊廣場升旗果陣比班暴徒拆左支中國旗掉落海點算。

可唔可以快d出手

林鄭,你冇能力應付,就要求駐港部隊吧,
政府不要再折磨香港警察了。

想落香港走水貨

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-8-14 04:08 PM 發表
老解set 滅蟲deadline 係秋天?
已立了秋,意即隨時南下

引用:
原帖由 Dickson4384 於 2019-8-14 18:02 發表
我認為唔使老解,尋日差老出槍指向暴徒已經嚇到標尿
係!警察一拔槍,個班曱甴就雞飛狗走,還有速龍佢地都怕!係唔怕警察!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]