• 瀏覽: 108,270
  • 回覆: 963
  • 追帖: 7
+45
引用:
原帖由 八卦大師 於 2019-8-14 06:46 PM 發表

連登狗仲幻想美軍喺南海射粒導彈到中國沿海城市
白痴先當老美甘硬

引用:
原帖由 dtw 於 2019-8-14 04:22 PM 發表
到時曱甴會覺得香港警察好仁慈
根本係太克制喇
但咁都好,同一個城市嘅市民,好難開得出槍嘅
咁嘅警察好過美式嗰種

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-8-14 04:07 PM 發表
反修訂《逃犯條例》的風波持續,內地官媒《環球時報》記者付國豪昨日(13日)在機場遭示威者腳踢、綑綁。解放軍東部戰區陸軍的微信公眾號今日(14日)針對事件發表文章,指從深圳出發抵達香港只需要10分鐘;又配上一張蝗蟲圖片,圖片裏有「港毒分子」字眼,文章又指蝗蟲「在秋天會逐漸絕跡」。

https://cdn.hk01.com/media/article/363699/thumbnail/975c94b ...
重點係「害蟲」!

今次唔係派深圳軍

引用:
原帖由 guyverpan 於 2019-8-14 06:45 PM 發表
到時全部送中。
搵金主送佢去澳門🇲🇴

引用:
原帖由 fb5094740 於 2019-8-14 06:47 PM 發表

艦艇
高鐡呀!

引用:
原帖由 s336990 於 2019-8-14 06:47 PM 發表

根本係太克制喇
但咁都好,同一個城市嘅市民,好難開得出槍嘅
咁嘅警察好過美式嗰種
照你甘講,幾百年前系親人添

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-8-14 04:07 PM 發表
反修訂《逃犯條例》的風波持續,內地官媒《環球時報》記者付國豪昨日(13日)在機場遭示威者腳踢、綑綁。解放軍東部戰區陸軍的微信公眾號今日(14日)針對事件發表文章,指從深圳出發抵達香港只需要10分鐘;又配上一張蝗蟲圖片,圖片裏有「港毒分子」字眼,文章又指蝗蟲「在秋天會逐漸絕跡」。

https://cdn.hk01.com/media/article/363699/thumbnail/975c94b ...
你當老解駐港部隊流,佢地吾駛10分鐘

老解快點來香港啦!點解等極都唔來呀?係習豬頭嗰個仆街唔畀你地來香港嗎?邊個乞衣唔畀老解來香港威就正一係仆街冚家剷+豬閪王八蛋!

出武警即可,無需用解放軍。

解放軍出動之日 中共必亡.

引用:
原帖由 bgorlolandto 於 2019-8-14 06:49 PM 發表

高鐡呀!
勁 幾百秒速來
快過人形蜈工

引用:
原帖由 fb5094740 於 2019-8-14 06:47 PM 發表

問亞媽攞或偷亞媽錢
攞條毛咩,到時阿媽都俾佢害到失業,要老豆老母臨老過唔到世,你話班曱甴幾折墮

引用:
原帖由 guyverpan 於 2019-8-14 06:45 PM 發表
到時全部送中。
判叛國罪,好呀!

引用:
原帖由 fai28 於 2019-8-14 06:51 PM 發表

攞條毛咩,到時阿媽都俾佢害到失業,要老豆老母臨老過唔到世,你話班曱甴幾折墮
廢老生癈青

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]