• 瀏覽: 5,844
  • 回覆: 82
+5
更有二百萬人指犯婦人為亂港害民的“罪魁禍首”!

李處冥做了多年漢奸走狗賣港賊, 他已經好喜歡李漢奸這個名號啊... 靠這個漢奸招牌, 收黑金也多一些呢...

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-8-14 03:07 PM 發表
有冇搞錯?
帶頭搞亂香港哥個是林鄭呀!
阿茂整餅……無啦啦搞送中!搞到香港亂哂籠!😡
咁你去反林鄭啦阿柒

漢奸幾時死呀?

李豬銘真係漢奸樣,瘦瘦哋。

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-8-14 03:07 PM 發表
有冇搞錯?
1. 你去查一查1998年邊個叫盡快處理逃犯條例件事.
2. 你去睇返用釘書機釘自己個條友單野

中央好快會出手消滅李漢奸

引用:
有冇搞錯?
並沒有送中條例,有的是逃犯 修訂條例,但被別有用心的妖魔化成送中條例,所以帶頭搞亂的是犯氓耳猿,教畜,神棍,妓者……等妖魔鬼怪!

引用:
原帖由 chiwaa 於 2019-8-14 03:03 PM 發表

8月14日,一批香港市民前往李柱銘位於金鐘的辦公室以及其位於半山的住宅,聲討其帶頭亂港。
該批市民手持“亂港大漢奸 訟棍李柱銘”等橫幅,並在現場高喊“漢奸嘴臉,暴露無遺”“漢奸走狗,秋後算帳”的口號。
市民簡先生表示,自發前來抗議的市民 ...
咁要唔要罷買佢襯家莎x啲嘢呢?莎x主要做國內人生意,但個莎x公主就嫁咗漢奸個仔。

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-8-15 02:56 AM 發表

並沒有送中條例,有的是逃犯 修訂條例,但被別有用心的妖魔化成送中條例,所以帶頭搞亂的是犯氓耳猿,教畜,神棍,妓者……等妖魔鬼怪! ...
https://www.youtube.com/watch?v=2zYnyU-Igdw
一段屈警察插竹,噴個胡椒球既片就幾十萬點撃,實實在在去了解逃犯條例既點撃就3千幾,咁唔呃D比人利用仲以為自己好威既蟑螂,呃邊個?? 我地知道既只能氣憤,係度望住個電視鬧!!

罷買SaSa

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-8-14 15:07 發表
有冇搞錯?
人蠢就無藥醫,提出個件叫李柱銘,熟讀一下歷年先。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]