• 瀏覽: 27,182
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+17
原來係呢條畜牲

引用:
原帖由 老樹258 於 2019-8-14 02:57 PM 發表
尋晚機場毆打遊客、阻擋送醫嘅黃毛原來係民陣的第三把手陳皓桓!又要威又要戴口罩!據傳陳皓桓嘅老友建議佢剃光頭躲避。。。
嗱嗱臨去染髮避避喇

請警方盡快拉人

真係唔知咗人哋去睇醫生對佢哋嘅理念有乜幫助。 咁滅絕人性嘅嘢佢哋都做得出, 完全係冇理由。 如果嗰個係佢嘅親人點呢 ?人命關天呀。 反過來講 ,被打到眼嘅少女即刻受到照顧。 呢啲係乜嘢理念?

白痴仔無藥醫了,

引用:
原帖由 REM5 於 2019-8-14 04:16 PM 發表

全國十四億中國人一定要捉這個陳皓桓出來,拖出來給中國人一個合理交代!香港民陣也是中國人的公敵,非打擊不可!
加上幾千萬海外華人

拉左 佢條肥仔有排都笑唔出

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-8-14 07:04 PM 發表
就是這個四眼肥仔襲警,工作地點

浸信會永隆中學 Baptist Wing Lung Secondary School , 新界屯門河興街6A大興花園第二期, TAI HING GARDENS, PHASE 2, 6A HO HING CIRCUIT, TUEN MUN, NThttps://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/68702233_1 ...
戴個口罩就變人格分裂?定還原獸性?

🤭黃肉民 d口靚。。。即係老新

引用:
原帖由 家住海怡半島 於 2019-8-14 05:27 PM 發表
可否起佢底,包括住址,然後唔比佢和佢屋企人回家,話大廈唔歡迎佢和佢家人
冇必要,支持警方嚴正執法,
不可作私刑,我們不是暴徒,
提供資料給警方,做個良好市民

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-8-14 07:04 PM 發表
就是這個四眼肥仔襲警,工作地點

浸信會永隆中學 Baptist Wing Lung Secondary School , 新界屯門河興街6A大興花園第二期, TAI HING GARDENS, PHASE 2, 6A HO HING CIRCUIT, TUEN MUN, NThttps://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/68702233_1 ...
冇必要,支持警方嚴正執法,
不可作私刑,我們不是暴徒,
提供資料給警方,做個良好市民

有人揾你

死金毛港獨狗!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]