• 瀏覽: 27,157
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+17
之前又扮銅鑼灣街坊王先生🤣

有份參與打人

引用:
原帖由 守法者 於 2019-8-19 03:06 PM 發表
之前又扮銅鑼灣街坊王先生🤣
記得!佢跳出嚟盛讚警方臥底建奇功嗰位!

引用:
原帖由 yywfd2 於 2019-8-14 05:28 PM 發表

民陣都是沒個好人
認同!

民陣專出垃圾,曱甴竇

暴徒

一人多角色

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-8-14 07:04 PM 發表
就是這個四眼肥仔襲警,工作地點

浸信會永隆中學 Baptist Wing Lung Secondary School , 新界屯門河興街6A大興花園第二期, TAI HING GARDENS, PHASE 2, 6A HO HING CIRCUIT, TUEN MUN, NThttps://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/68702233_1 ...
快拉9佢

有一日佢哋準備集合行大角咀,我坐喺度食嘢隔離有班冚家鏟準備去遊行搞事,我喺度大聲講冚家鏟點解唔系大角咀殯儀館集合行到去紅磡殯儀館一路行殺契錢仆街,成班人即刻唔敢出聲,開頭仲講點樣行點樣行,成班友欺善怕惡,真系想叫佢只揪 。

引用:
原帖由 老樹258 於 2019-8-14 02:57 PM 發表
尋晚機場毆打遊客、阻擋送醫嘅黃毛原來係民陣的第三把手陳皓桓!又要威又要戴口罩!據傳陳皓桓嘅老友建議佢剃光頭躲避。。。
好眼力

警察快D拉E條PK受靶....

引用:
原帖由 尖咀肥貓貓 於 2019-8-14 04:22 PM 發表
佢早幾年喺屯門,圍個拖喼嘅媽媽同小妺妹,踢人哋個喼,屈人帶水貨,其實喼裏便都係圖書,判左守行為!以為冇人記得,而家扮有為青年,死開啦禽獸不如!😡😡 ...
https://youtu.be/9pvmsRaVla0

我冇睇過呢條片,原來幾年前已經有戴口罩去圍人嘅文化!不過當時有人路見不平,走上前去協助兩母女,而家冇人敢啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]