我地需要組織,需要活動去反抗呀!!

引用:
原帖由 RealPpl 於 2019-8-14 08:58 PM 發表

暫時好似無專門 組織係反抗暴徒。
大部分都係建制,但冇咩用。上次去升國旗既人仲有意義

熱賣及精選
引用:
原帖由 freeworld 於 2019-8-14 08:32 PM 發表

首先不要投票比飯民....
當然啦

回覆 引用 TOP

我支持執法!
我願意打擊暴徒!

回覆 引用 TOP

心痛

回覆 引用 TOP

先簡單D貼返D暴徒搞事嘅相,整返D街坊放影會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有人的人 於 2019-8-14 09:46 PM 發表

大部分都係建制,但冇咩用。上次去升國旗既人仲有意義
攪個 暴力示威者名單 供有需要嘅僱主查閱 會唔會有作用?

不過怕私隱問題。

有無計呢

引用:
原帖由 RealPpl 於 2019-8-15 12:58 AM 發表

攪個 暴力示威者名單 供有需要嘅僱主查閱 會唔會有作用?

不過怕私隱問題。

有無計呢
仲要加張黑記清單

回覆 引用 TOP

如果真係要成立,Telegram會唔會係一個好啲既平台招募成員?

回覆 引用 TOP

我地要做一模一樣的事... 唔係話暴力..而係文宣..活動推廣..公關.等等

我願意加入..但要有好detail ge計劃 同 強大ge支持

引用:
原帖由 pkdarren 於 2019-8-15 05:42 AM 發表

我地要做一模一樣的事... 唔係話暴力..而係文宣..活動推廣..公關.等等

我願意加入..但要有好detail ge計劃 同 強大ge支持
強大既支持好緊要,要搵大台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkdarren 於 2019-8-15 05:42 AM 發表

我哋多數應該係日日去返工,唔係攪罷工都有錢收,未必好似佢哋咁多時間。

最好係工作量少,成效大,其中一樣就係暴徒名單供僱主查詢或查閱

引用:
原帖由 RealPpl 於 2019-8-15 07:00 AM 發表

我哋多數應該係日日去返工,唔係攪罷工都有錢收,未必好似佢哋咁多時間。

最好係工作量少,成效大,其中一樣就係暴徒名單供僱主查詢或查閱
完全認同你..
大家番工根本無班垃圾咁多時間同精力..
所以先俾班垃圾出黎搞事

回覆 引用 TOP

絕對唔好遊行集會 
毫無用途 出事仲衰

我讚成繼續爆佢地既大話
佢地大話理據好薄弱 好易搞
文宣 推廣要加強

終極目標
先係區議會清洗泛民 
依樣野先係沈默大多數應該做既事

真正和理非

回覆 引用 TOP

需要組織「香港獅子隊」!

反修訂逃犯條例即係支持殺人犯,必有業報
"但係佢哋俾人逐個逐個叫出去,然之後返入嚟嘅時候佢哋就話佢哋俾人控告暴動。之後成條巷 12 個牢房,有啲人喺度喊,有啲人係度唔知點算好。"

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。