• 瀏覽: 2,430
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 RealPpl 於 2019-8-14 08:58 PM 發表
暫時好似無專門 組織係反抗暴徒。
大部分都係建制,但冇咩用。上次去升國旗既人仲有意義

引用:
原帖由 freeworld 於 2019-8-14 08:32 PM 發表

首先不要投票比飯民....
當然啦

心痛

先簡單D貼返D暴徒搞事嘅相,整返D街坊放影會

引用:
原帖由 沒有人的人 於 2019-8-14 09:46 PM 發表

大部分都係建制,但冇咩用。上次去升國旗既人仲有意義
攪個 暴力示威者名單 供有需要嘅僱主查閱 會唔會有作用?

不過怕私隱問題。

有無計呢

引用:
原帖由 RealPpl 於 2019-8-15 12:58 AM 發表

攪個 暴力示威者名單 供有需要嘅僱主查閱 會唔會有作用?

不過怕私隱問題。

有無計呢
仲要加張黑記清單

如果真係要成立,Telegram會唔會係一個好啲既平台招募成員?

我地要做一模一樣的事... 唔係話暴力..而係文宣..活動推廣..公關.等等

我願意加入..但要有好detail ge計劃 同 強大ge支持

引用:
原帖由 pkdarren 於 2019-8-15 05:42 AM 發表
我地要做一模一樣的事... 唔係話暴力..而係文宣..活動推廣..公關.等等

我願意加入..但要有好detail ge計劃 同 強大ge支持
強大既支持好緊要,要搵大台

引用:
原帖由 pkdarren 於 2019-8-15 05:42 AM 發表

我哋多數應該係日日去返工,唔係攪罷工都有錢收,未必好似佢哋咁多時間。

最好係工作量少,成效大,其中一樣就係暴徒名單供僱主查詢或查閱

引用:
原帖由 RealPpl 於 2019-8-15 07:00 AM 發表

我哋多數應該係日日去返工,唔係攪罷工都有錢收,未必好似佢哋咁多時間。

最好係工作量少,成效大,其中一樣就係暴徒名單供僱主查詢或查閱
完全認同你..
大家番工根本無班垃圾咁多時間同精力..
所以先俾班垃圾出黎搞事

絕對唔好遊行集會 
毫無用途 出事仲衰

我讚成繼續爆佢地既大話
佢地大話理據好薄弱 好易搞
文宣 推廣要加強

終極目標
先係區議會清洗泛民 
依樣野先係沈默大多數應該做既事

真正和理非

需要組織「香港獅子隊」!

鍵盤翻頁