• 瀏覽: 22,721
  • 回覆: 222
  • 追帖: 2
+38
引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 14/8/2019 13:21 發表
暴徒先係主角喎⋯⋯
c雞屎瘤工作地址
浸信會永隆中學
Baptist Wing Lung Secondary School ,
新界屯門河興街6A大興花園第二期,
TAI HING GARDENS, PHASE 2,
6A HO HING CIRCUIT, TUEN MUN, NT

引用:
原帖由 freeworld 於 2019-8-14 09:44 PM 發表

拉9埋佢啦!!!!
機場所裝的cctv係超高清,鏡頭可以扯剄好近好清, 仲勁過p30pro,因為我睇過,唔係吹水,搵佢唔係難,而呢條友有晒企圖及部署,根本並不是想制服佢,目的係想箍死佢,建議警方考慮控告企圖謀殺。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-8-14 02:12 PM 發表
毒果分分唔報黑衣圍摳都夠擔
好似真係冇報!
就算報可能又會話「公安混入黑衣人xxx」
會淡化黑衣人圍毆疑似公安呢件事

引用:
原帖由 BB1958 於 2019-8-14 01:17 PM 發表
明明琴晚全程黑衣人圍打疑似公安,但報紙頭版係話警察拔槍!

新聞來源連結:
https://s.nextmedia.com/apple/a. ... ;s=0&a=20748828
香港真係好悲哀
有黃媒同黃絲

收撚皮啦毒果

引用:
原帖由 BB1958 於 2019-8-14 09:59 PM 發表

好似真係冇報!
就算報可能又會話「公安混入黑衣人xxx」
會淡化黑衣人圍毆疑似公安呢件事
無任何理由可以容許佢地使用暴力,禁錮傷人。無得漂的

黃媒當道

引用:
原帖由 領導班孑 於 2019-8-14 10:07 PM 發表

無任何理由可以容許佢地使用暴力,禁錮傷人。無得漂的
我琴晚係電視見到黑衣人係機場禁錮傷人,我直頭覺得班黑衣人無性架!仲惡過元朗白衣人!好得人驚!

香港既悲哀係有垃圾政府同廢物黑衣人!

黃媒當道!末世

毒果新聞,報預左啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-14 10:39 PM 發表
毒果新聞,報預左啦
毒果,選擇性報導,咁同大陸有乜分別!

引用:
原帖由 BB1958 於 2019-8-14 01:17 PM 發表
明明琴晚全程黑衣人圍打疑似公安,但報紙頭版係話警察拔槍!

新聞來源連結:
https://s.nextmedia.com/apple/a. ... ;s=0&a=20748828
毒果 + 黑衣暴徒 = 杏 + 橙

大佬呀,毒果喎,唔係先出奇呀

唔拎支槍出黎? 命仔都冇啦....
毒果又老作,真係害少陣香港都唔得,正PK

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]