• 瀏覽: 2,382
  • 回覆: 22
+5
我支中央出特警協防
好多人覺得出解放軍香港就完 呢個係30年前偏頗睇法;
1.首先基本法無抵觸;
2.可出特警(層次低一點)繼續由港警打頭陣 特警第二排;
3.由中央即時釋法順便立埋23條,國安法,國民教育,逃犯修例...
實百好而無一害...

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-8-14 10:27 AM 發表
我支中央出特警協防
1.首先基本法無抵觸;
3.由中央即時釋法順便立埋23條,國安法,國民教育,逃犯修例...
實百好而無一害... ...
中央已做好譽論準備,國安法應可適用於香港平亂,平亂後整頓社會秩序再行一各兩制!

暴徒身無長物,香港死不死確實不大影響到它們。
天真而愚蠢的中產,才會受害最大的,中產內心反中,同情暴徒,為暴徒開脫,施壓抹黑警察和港府,等于是支持暴徒。
香港亂象,樓價大跌,中產咎由自取。

回歸後香港愈來愈亂,大陸係咪有責任呢?

建制你班濕9而家出少句聲~咪再跣9習大中央~咪時老解出塲連你地都打~

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-8-14 10:33 AM 發表
問特9個pok kai!!!

真系會出老解!!!大家多L謝特9個死pok kai!!!

曱甴暴徒亂港,擒賊先擒王,一定要他們血債血償!

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-8-14 10:27 AM 發表
我支中央出特警協防
1.首先基本法無抵觸;
實百好而無一害... ...
以中央嘅一貫作風,除非唔出手,若一出手就要徹底清除,即係一出手就會出解放軍

你個死pok kai拆L左香港個後欄連狗都吾可以放來睇門口甘L賤9格??甘靠害我地700萬港人??做英女皇隻狗做到你個pok kai甘喪心病狂??夾埋柒9甘搞死香港反中??

廢噏

香港由佔中開始己死好耐...

問題係希望暴徒真係末日會到...唔好次次都雷聲大雨點小

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-8-14 10:33 發表
呢個問題問得有水平👍

得把口講,快D平息暴亂啦先係真

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]