• 瀏覽: 975,055
  • 回覆: 7,967
  • 追帖: 322
+443
繼續上一個帖,長話短說:

1. 昨晚機場之亂,法庭出咗禁制令,班暴徒現在有兩個可能:
第一,是不理禁令,繼續在機場搞大佢;或/及
第二,轉場暴亂,去搞西九高鐵站。

2. 傻侵昨晚開始轉性,唔知係咪幫緊阿爺助攻,繼推twitter話中國軍隊調動係香港境之外,今朝新聞又話佢講,希望香港呢個局勢能和平解決,沒有人傷亡。

轉自:東方忽然魚蛋

可以的話,請支持聯署:

香港受夠了! 五大訴求, 撥亂反正!
Enough for Hong Kong!  5 Demands to Restore Law and Order!
http://chng.it/f5MgVn6sTV

繼續支持

就黎頂唔順喇....仲要拖幾耐呀...

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-14 09:53 AM 發表

2. 傻侵昨晚開始轉性,唔知係咪幫緊阿爺助攻,繼推twitter話中國軍隊調動係香港境之外,今朝新聞又話佢講,希望香港呢個局勢能和平解決,沒有人傷亡。 ...
屎忽鬼一時一樣...算吧啦
方唔係宜家中美貿易果邊有少少轉機又玩其他野咩

報到,心靈雞湯,一日不可缺。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-14 09:53 AM 發表

2. 傻侵昨晚開始轉性,唔知係咪幫緊阿爺助攻,繼推twitter話中國軍隊調動係香港境之外,今朝新聞又話佢講,希望香港呢個局勢能和平解決,沒有人傷亡。 ...
報到

繼續支持!!

實卜

我而家係公司呢個PAGE已經長掛係CHROME度= =
如果唔係我驚會痴左線

引用:

好嬲呀~我尋晚一早瞓,今朝睇新聞,咩都有播,D毒媒正垃圾,係睇留言至知,個英雄大講~支持香港警察,你地可以打!

我真係流眼淚,點解香港會有禁多智障加愚民支持曱甴?

唔嚴厲執法,幾多禁制令都無用。

引用:

鱷魚淚

引用:

可能阿爺同侵侵傾掂數,班暴徒用完即棄了。

特狼普講嘢信唔過,口是心非.

支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]