• 瀏覽: 975,054
  • 回覆: 7,967
  • 追帖: 322
+443
引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-14 09:53 AM 發表
繼續上一個帖,長話短說:

1. 昨晚機場之亂,法庭出咗禁制令,班暴徒現在有兩個可能:
第一,是不理禁令,繼續在機場搞大佢;或/及
第二,轉場暴亂,去搞西九高鐵站。

2. 傻侵昨晚開始轉性,唔知係咪幫緊阿爺助攻,繼推twitter話中國軍隊調動係香港境之外,今朝新聞又話佢講,希望香港呢個局勢能和平解決,沒有人傷亡。 ...
美國目標只係想存在香港巨大既資金流出去美國度...
睇番香港M2供應,真係好癲,有成1萬八千億美元.十四萬億港元...

引用:
原帖由 kelvin666 於 2019-8-14 10:18 AM 發表

如果普通非法集結差人可能唔理
法庭禁制令就難講啦
班人圍差館放火都唔敢圍法院
班黃X唔傻
明知班假髮L係自己人,私法毒辣是牠們最後保護傘
點會圍

引用:
原帖由 leoncheung1001 於 2019-8-14 10:07 AM 發表
唉﹗
都唔知忍到幾時?周圍都好多癲兄黃人....
搞到好似喺精神病院留宿咁....
我公司,FACEBOOK 一大堆(FB 都可以UNFRIEND...) 公司個D...

引用:
原帖由 kenywj 於 2019/8/14 10:19 發表

請問邊度有得睇?睇東網唔見有講
呢度,我放咗片

引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-8-14 10:17 AM 發表

柒朗普扮假好人吧
下星期二又傾生意嘛

引用:
原帖由 遠望 於 2019/8/14 10:20 發表

條片太短睇唔到有刀
嘔血

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-14 09:53 AM 發表
繼續上一個帖,長話短說:

1. 昨晚機場之亂,法庭出咗禁制令,班暴徒現在有兩個可能:
第一,是不理禁令,繼續在機場搞大佢;或/及
第二,轉場暴亂,去搞西九高鐵站。

2. 傻侵昨晚開始轉性,唔知係咪幫緊阿爺助攻,繼推twitter話中國軍隊調動係香港境之外,今朝新聞又話佢講,希望香港呢個局勢能和平解決,沒有人傷亡。 ...
傻侵講咩唔重要,係要睇佢做d咩

先報上12339

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2019-8-14 10:09 AM 發表
0155影片
條片得31秒, 無見到有禾

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-14 10:27 AM 發表

下星期二又傾生意嘛
大叔如果中國完全唔同美國再傾既話
咁會有咩影響 , 係咪完全決裂

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2019-8-14 10:24 AM 發表
幫手推
師兄快賺50萬,報上12339等拎獎金

繼續支持大叔

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-8-14 10:17 AM 發表
連登式文宣圖
歡迎分享
暴徒濫用私刑!
就算佢身份係邊個都好, 就可以隨街任你打嗎?
香港法治社會竟然有如此無文化的人! 可恥!枉為人呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]