• 瀏覽: 975,529
  • 回覆: 7,967
  • 追帖: 322
+443
其實唔係想沉默(其實已然係DISCUSS 同FB不斷發聲),但我真係唔知可以做咩去幫

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-14 09:53 AM 發表
繼續上一個帖,長話短說:

1. 昨晚機場之亂,法庭出咗禁制令,班暴徒現在有兩個可能:
第一,是不理禁令,繼續在機場搞大佢;或/及
第二,轉場暴亂,去搞西九高鐵站。

2. 傻侵昨晚開始轉性,唔知係咪幫緊阿爺助攻,繼推twitter話中國軍隊調動係香港境之外,今朝新聞又話佢講,希望香港呢個局勢能和平解決,沒有人傷亡。 ...
侵侵見成功搵班傻仔玩大,仲唔用完即棄回馬槍抽水咩?

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2019-8-14 10:09 AM 發表

0155影片
條片太短睇唔到有刀

引用:
原帖由 billy24 於 2019-8-14 10:02 AM 發表
而家國內人民都支持鎮暴,林鄭及中央仲等乜?說一聲都不能?
其實中央做咗好多野,有晒準備,只係林鄭。。。。

回歸20多年,中共一直討好破壞派,以為可以感化牠們

結果這份天真,害死其他愛國愛港人士
而且用人方面個個無能庸碌
令次事件,到現在一班支持政府的政客除了1.2個敢出聲反抗,其他一大堆垃圾完全消失,為什麼?不就是美國出口術,會打擊牠們在國外資產 
結果完全沒有政黨去可以組織民眾對抗班暴民,造成好像香港沒人反對班畜牲,對外造成這形像,害了其他不同意見市民也被拖下水

引用:
原帖由 袋鼠人 於 2019-8-14 10:07 AM 發表

7 出國際! 香港人已經被標籤為「暴徒」! 周街濫用私刑的暴徒! 醜死!
我感覺香港人=索馬里海盜

引用:
原帖由 hikit2002 於 2019-8-14 10:00 AM 發表
身為香港人第一次感覺到羞恥

sorry 各位
生為港人,我很抱歉

引用:
原帖由 marychin 於 2019-8-14 10:20 發表
其實唔係想沉默(其實已然係DISCUSS 同FB不斷發聲),但我真係唔知可以做咩去幫
出街見到阿sir講聲辛苦晒就已經好有用啦

簽到呀~

報到!回帖速度快過我對眼,追到氣咳

幫手推

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-8-14 10:05 AM 發表
我諗緊政府會不會又坐係度,講兩句就算
佢做得出... 兩個月... 愈來愈差

引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-8-14 10:20 AM 發表

其實中央做咗好多野,有晒準備,只係林鄭。。。。
我覺得我都就黎癲埋一份想去圍政總.....政府太軟弱

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2019-8-14 10:04 AM 發表
dklmch,原來環球記者背脊比人插咗一刀
堅?有無link?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]