[政治討論] 示威者就機場示件道歉,是應該的

依班正人渣,仲話冇大台,冇幕後,自己打人就輕輕道歉了事。自己先犯法,警方先前都刻意放生俾佢哋搭尾班車,到暴力程度及涉及地區不断扩大,警察要用更大力量驱散,就話警方濫用暴力,再加上黃媒颠倒是非,一班心盲嘅香港人力撐認可,班人渣先可以喺机场為所欲為。

道歉? 正常的香港人真係会接受?就咁收貨??!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
在法庭上至道歉吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-8-14 10:38 AM 發表

四個字

上法庭講
上法庭可能益咗班食塞米卧底法官!
建議班人渣最好齊齊切腹一死以謝天下!

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-8-14 10:56 AM 發表

食屎謝罪啦,民間記者會直播。
咁益佢地?
佢地已經係食屎大喎

回覆 引用 TOP

絶不接受道歉
知罪請速自首

Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself

回覆 引用 TOP

當我小人之心
寫呢啲嘢都係因為法庭出咗禁制令吧

既然唔去得就抽埋最係一水
做啲文宣再儲光環

無恥之至

Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself
引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-8-14 10:04 AM 發表

道歉無用,係要自首.
岩 黑警幾時自首

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2019-8-14 11:13 AM 發表

當我小人之心
寫呢啲嘢都係因為法庭出咗禁制令吧

既然唔去得就抽埋最係一水
做啲文宣再儲光環

無恥之至
唔道歉又鬧 道歉又鬧

要道歉就交人或者自首啦
唔好得個講字

回覆 引用 TOP

樓主洗咩同香討人道歉 5mo黎 收哂錢架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下強勁的白襪 於 2019-8-14 11:16 AM 發表

唔道歉又鬧 道歉又鬧
道歉大哂?唔鬧得?
樓上已講過
絶不接受道歉
請即自首

回覆 引用 TOP

你地去自首,我都真心會原諒你地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下強勁的白襪 於 2019-8-14 11:16 AM 發表

岩 黑警幾時自首
警察執法,唔使道歉.

殺光曱甴再同佢地講對不起教了你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。