[政治討論] 示威者就機場示件道歉,是應該的

道歉有用嘅話要警察嚟做咩

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
而家D父母真有家教,
小朋友做错事就叫佢向人道歉。
喺機場、地鐵、稅局及俾人打鑊金都不停講對唔住,
以為咁就可以冇事,人地就一定謜諒佢!

xyz_666

回覆 引用 TOP

https://youtu.be/HpQpwQijRzg

https://youtu.be/m3Saf04tViw

打死示威暴徒只係依法行事

回覆 引用 TOP

我唔L容許暴徒屌完人老母就同人道歉當無事,曱甴企晌度比人圍L住屌再淋水打再同你道歉又得唔得

回覆 引用 TOP

捉上大陸坐

回覆 引用 TOP

真心有歉意的話,請有關人士自首

回覆 引用 TOP

只有敵人才会全心全意,不計后果的破坏经濟,你們怎装怎扮都是買港賊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-8-14 10:38 AM 發表

四個字

上法庭講
六個字
一死以謝天下

回覆 引用 TOP

全港人都衝動

五花大綁 全部暴徒,俾 淨底嘅 5 百萬香港人,錫爆你哋啲春袋,咁就算喇!

回覆 引用 TOP

Sorry,唔會接受呢個道歉。政府有錯大大聲譴責,要林鄭出黎道歉。林鄭至少企出黎道歉過,你地打算用幾隻字,連企出黎道歉既勇氣都無,我點解要接受?打人的自首我就接受啦。do what you want police to do,不要雙重標準。激進的必須受到懲罰。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 liberale 於 2019-8-14 09:51 AM 發表

食屎啦! 曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 liberale 於 2019-8-14 09:51 AM 發表

殺左人,然後講句對吾住,咁得吾得架?
幼稚

回覆 引用 TOP

鱷魚的眼淚都是假的  

附件

5.jpg(128.04 KB)

2019-8-15 12:45 AM

6.jpg(109.33 KB)

7.jpg(123.61 KB)

9.jpg(115 KB)

10.jpg(72.21 KB)

11.jpg(124.66 KB)

17.jpg(88.62 KB)

18.jpg(98.48 KB)

19.jpg(64.11 KB)

20.jpg(106.66 KB)

22.jpg(99.22 KB)

23.jpg(83.84 KB)

26.jpg(27.35 KB)

回覆 引用 TOP

自首或者被送中,自己揀,你地罪有應得

回覆 引用 TOP

要道歉,返回内地記者總部,向該名記者道歉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。