• 瀏覽: 56,864
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115
引用:
原帖由 panpeter 於 2019-8-14 11:45 AM 發表
請大家記住813呢個日子,全民聲討暴徒懦夫廢物行為!
「我們都是付國豪,你可以打我了!」
班仆街人醜柒國際

其實警察當時冇開槍有機比暴民搶走槍再被打死
建議警方今天開始如遇類似事件立即開槍⋯⋯
否則會出現第一位死亡警察

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-14 11:40 AM 發表
黑衣暴徒已經失 L 晒控制
下次必定開槍射殺,你放心

請大家記住813呢個日子,全民聲討暴徒懦夫廢物行為!
「我們都是付國豪,你可以打我了!」

現在以身為土生土長香港人
很醜........

差人扮 一場戲 D學生好和平

引用:
原帖由 zxc100 於 2019-8-14 09:15 AM 發表
Whatsapp哂所有親朋戚友喇!

8.12&13 Airport Summary

1. 內地男遊客被示威者行以膠索帶綁手綁腳加以私刑。示威者非法禁錮,淋水,甚至襲擊到該男子暈倒,救護員救人時亦被阻撓。
https://www.facebook.com/486392624735448/posts/3019697448071607/

同場加影被箍頸,意圖謀殺
https://www.face ...
再推

明報都係黃報

引用:
原帖由 estateman 於 2019-8-14 11:53 AM 發表
其實警察當時冇開槍有機比暴民搶走槍再被打死
建議警方今天開始如遇類似事件立即開槍⋯⋯
否則會出現第一位死亡警察
琴晚警察唔舉槍,相信已經比呢班黑衣暴徒打 L 死左

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-8-14 08:41 AM 發表
黑衣人是人渣己成定局小弟真心話一句
X100

引用:
原帖由 kelvin288 於 2019-8-14 09:18 AM 發表
昨晚個警察比大班曱甴打,受到嚴重威脅及受傷,開槍合情合理合法,應該開槍打低一兩件啦
曱甴真係垃鬼圾! 十幾日圍摳一個。
警察應該開鎗啦!!

襲擊警察可以攞定槍反擊

香港以有呢啲暴徒為恥!

根本唔係表達意見,係搞亂機場,支持警察開槍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]