• 瀏覽: 56,852
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115
引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-8-14 10:05 AM 發表

至少向天開槍
機場大樓無天的!子彈隨時彈返轉頭!

引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-8-14 10:09 AM 發表

無論點,有記者受襲,點解記協唔出句聲?立塲明顯
大陸記者!香港記協唔包的!

做咩吾開鎗殺一,二個

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-8-14 08:39 AM 發表
【明報專訊】反修例運動持續第五日在機場集會,示威者昨日堵塞1號及2號客運大樓離境閘口,阻止旅客登機,機管局下午4時半開始停止航班登記服務及關閉部分離港閘口,全日共有逾400航班要取消。有旅客體諒示威,亦有人不滿,與示威者口角及拉扯,雙方更在離境閘口對峙。衝突入夜後升溫,大批示威者先後包圍兩名男子,其中一人被懷疑是深圳公安;救護員到場後擾攘約3個小時,其後警方到場支援,並與示威者發生衝突,一度施放胡 ...

引用:
原帖由 zxc100 於 2019-8-14 09:15 AM 發表
Whatsapp哂所有親朋戚友喇!

8.12&13 Airport Summary

1. 內地男遊客被示威者行以膠索帶綁手綁腳加以私刑。示威者非法禁錮,淋水,甚至襲擊到該男子暈倒,救護員救人時亦被阻撓。
https://www.facebook.com/486392624735448/posts/3019697448071607/

同場加影被箍頸,意圖謀殺
https://www.face ...
認真問有無黃絲可話俾我知其實你地睇唔睇到哩d新聞?
睇到嘅話有咩感受?

引用:
原帖由 loubanny 於 2019-8-14 10:25 AM 發表

機場大樓無天的!子彈隨時彈返轉頭!
天花板應該咁高

引用:
原帖由 超齡姑姑 於 2019-8-14 10:19 AM 發表

我而家先醒覺
當年喊錯了
六四不需平反
六四時中國人民面對AK同坦克,呢班畜牲點同大陸人比勇敢丫

引用:
原帖由 loubanny 於 2019-8-14 10:26 AM 發表

大陸記者!香港記協唔包的!
但至少出句聲

當中國記者在香港被打。香港記協馬上收聲了。新聞自由馬上隱形了。口口聲聲講人權的犯民個個神隱了

引用:
原帖由 超齡姑姑 於 2019-8-14 10:19 AM 發表

我而家先醒覺
當年喊錯了
六四不需平反
差不多翻版了,當年岸居到捐錢(學生時代-》冇乜$)

引用:
原帖由 M13l1n 於 2019-8-14 09:29 AM 發表
呢班友仔, 可以任意搜查人哋嘅物品。 真係天理何在呀? 到而家呢個時候 ,怪嘅只有怪政府警察嘅無能, 對特區政府已經失去咗信心, 做唔到佢應該做嘅事。 開槍鎮壓有咩咁了不起? 怕影響評級? 評級緊要定市民嘅生活同經濟緊要? 以暴易暴先至係最有用嘅方法, 所以大陸當初六四事件係冇行錯㗎。 ...
而家睇返六四事件都可能係老美一手插畫,唔係班學生領袖點會咁快過到美國,犯聞就呢件事年年籌錢

引用:
原帖由 sables1 於 2019-8-14 10:27 AM 發表
射幾個催淚彈咪走q曬囉 你估佢地吾怕死咩
機場嚟,要顧及遊客嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]