• 瀏覽: 56,915
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115
引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-8-14 11:04 AM 發表

請大家睇返環時記者被圍毆段片,原來暴徒有用刀插佢背部
班恐怖份子無人性。刀都出埋。

引用:
原帖由 D-dar 於 2019-8-14 11:09 AM 發表
你班死差佬有冇試過俾十個八個人為嘅滋味。拳如雨下。
做得香港溉isis仲怕人圍?甘無吉屎仲出黎做isis?真係影衰曬isis係國際噶朵。

引用:
原帖由 蕃茄粟米 於 2019-8-14 11:20 AM 發表
其實真係好嬲好嬲呀~~~
點解黑衫人做咁多衰野,我身邊嘅朋友同同事都仲會支持佢地?我冇諗過機場都會任由班黑衫人胡作非為,香港法治真係已死,愚民太多,執法吋步難行。 ...
俾人洗咗腦,加上有d仲信埋洗腦教會,老師同學又係度吶喊助威,等於無得救了。
佢地溉世界,白即是黑,黑即是白。

引用:
原帖由 透一口氣 於 2019-8-14 09:55 AM 發表
明明只佔左terminal 1, terminal 2用黎仲乜,扮晒野
Management既野,你識條鐵咩,low end仔!

引用:
原帖由 讓美女缺氧 於 2019-8-14 01:11 PM 發表

狂躁暴徒根本想殺人!
用到斷頭台,納尓信息鎖?真係當人係靶甘練?

應該開槍啦!到時咪話走火

引用:
原帖由 樓上巨大的手背 於 2019-8-14 08:12 PM 發表
你班仆街連登西!又喺度作新聞去國際!唔係第一次㗎啦六月中已經開始!😡😡😡😡
呢啲死仆街幾時先可以拉到佢!佢而家做嘅唔係咩爭取民主,而是散播謠言,要攪跨香港。民主撚,醒吓啦!

黑衣人真係不知所謂

引用:
原帖由 神人兄. 於 2019-8-14 09:49 AM 發表
依家搞到女仔隻眼咁,香港人已經咁嬲,如果警察開槍打死人,班人一定發曬癲
首先個女眼邊個搞沒定論,其次假設真係警方打中,她值的,因為他們在進攻警方,警方有舉旗警告,她唔係行街誤中,如果她係被自己友打中就更加要請小鳳姐,假如她係傳說中雞頭,更加全家杏加橙。

引用:
原帖由 神人兄. 於 2019-8-14 09:49 AM 發表
依家搞到女仔隻眼咁,香港人已經咁嬲,如果警察開槍打死人,班人一定發曬癲
個女仔宜家係邊?
傷勢如何?

引用:
原帖由 jimmycyc 於 2019-8-14 09:44 AM 發表

「黑衣人頭破血流」?兩名被行私刑的無辜市民就略略帶過,傷勢情況寫都唔寫,哈哈「香港記者」
記者都驚左班暴徒,驚佢地打埋自己,所以報道自己偏向佢地,只能怪班暴徒勢力太大,警察又太易洽

苛政猛於虎固然可惡,
但以此為由欺凌他人更可惡....

引用:
原帖由 zxc100 於 2019-8-14 09:15 AM 發表
Whatsapp哂所有親朋戚友喇!

8.12&13 Airport Summary

1. 內地男遊客被示威者行以膠索帶綁手綁腳加以私刑。示威者非法禁錮,淋水,甚至襲擊到該男子暈倒,救護員救人時亦被阻撓。
https://www.facebook.com/486392624735448/posts/3019697448071607/

同場加影被箍頸,意圖謀殺
https://www.face ...
港式文革,嚇死人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]