• 瀏覽: 56,865
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115
引用:
原帖由 alexbenhk 於 2019-8-14 11:23 AM 發表
香港唔以暴易暴都收唔到手,警察可以唔駛任何懷疑就可以開槍,d 暴徒先會識驚,否則一路拖落去香港實玩完
吾得,對住D甘和平的小朋友,差佬應該圍住佢地同佢地講佛經,用念力同真理去解決。否則就吾適合香港標準,冚家就被起底

引用:
原帖由 jjjjjm 於 2019-8-14 11:31 AM 發表
參加過暴亂的暴徒黑學生,全部無得留低,全部趕出校,唔好以為唔洗負責任
無所謂,可以快期移民台灣

引用:
原帖由 kenny1032 於 2019-8-14 09:55 AM 發表
睇返拔槍段片,咁多人衝埋去圍埋個警察,拔槍係合理既!  其實佢都嚇到腳軟
段片見到個警察真係嚇到手軟腳軟,就算開一槍肯定講一句,佢一定吾使落鑊。

引用:
原帖由 jjjjjm 於 2019-8-14 12:17 PM 發表

錯,咁要支槍黎把L?
香港差佬支槍真是把L,所以要請美國白警到港執法,等小朋友見識下乜能叫差佬

引用:
原帖由 陳金水 於 2019-8-14 12:39 PM 發表
終於見到有差人掹鎗, 如果水砲車唔出, 開真鎗只係遲早問題
吊佢老母,高層繼續吹水,低層就日日肉博。水炮車等下次泰國潑水節先用?

引用:
原帖由 春天失控的工人 於 2019-8-14 01:55 PM 發表
看電視見到個差人比支疑似警棍打了好多下,佢仲拔槍就佢死,見佢拔槍之後都企唔穩就知比甲由打得幾金
傳出中了爆春腳

自身咁危險都唔開槍辣低三幾件,太仁慈了!

不如開啦

唔怕打晒六飛丫,已經有伙計過緊嚟幫手,幾支左輪集火射擊!

引用:
原帖由 mtchan 於 2019-8-14 07:44 PM 發表

無所謂,可以快期移民台灣
台灣就安全咩?自身都難保,日驚夜驚,都唔知PLA幾時打到嚟

引用:
原帖由 mtchan 於 2019-8-14 07:40 PM 發表

吾得,對住D甘和平的小朋友,差佬應該圍住佢地同佢地講佛經,用念力同真理去解決。否則就吾適合香港標準,冚家就被起底

焦土完屎都冇得你食呀POK GAI仔
攬埋你班兄弟切腹啦柒頭
自己失敗要全港人陪

引用:
原帖由 kelvin288 於 2019-8-14 09:18 AM 發表
昨晚個警察比大班曱甴打,受到嚴重威脅及受傷,開槍合情合理合法,應該開槍打低一兩件啦
開咗第一槍後,相信佢以後要喺天國先至有機會再開第二槍

引用:
原帖由 kelvin288 於 2019-8-14 13:45 發表

係實彈,警察這情況可開槍射暴徒下身
咁都正常一班癲曱甴連警棍都搶走了,舉槍正常不過,
警例無講只可射那,只要自衛射邊到得,射中頭都唔會有罪,因為當時情況太危急任何人都無可能考慮到或瞄準到射那一個地方,奧運選手也無法做到的,不能期望警察能做到。

射佢喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]