• 瀏覽: 56,824
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115
引用:
原帖由 M13l1n 於 2019-8-14 09:29 發表
呢班友仔, 可以任意搜查人哋嘅物品。 真係天理何在呀? 到而家呢個時候 ,怪嘅只有怪政府警察嘅無能, 對特區政府已經失去咗信心, 做唔到佢應該做嘅事。 開槍鎮壓有咩咁了不起? 怕影響評級? 評級緊要定市民嘅生活同經濟緊要? 以暴易暴先至係最有用嘅方法, 所以大陸當初六四事件係冇行錯㗎。 ...
真係痴線,當正自己係執法者?乜可以搜人私人物品?仲將人地D資公開哂上網
無法無紀,佢地當人係黑警臥底上晒腦,佢地個個樣好凶,滿面仇恨,真係好恐咘

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-14 10:58 AM 發表

叫毛孟靜出黎講講呢 d 係咪佢地追求既法治
見到呢個賤種就想屌柒佢冚家產

什麼是暴政?????屌你暴徒

已經可以開實彈掃射,情況非常危險

其實班賤種暴徒搞咩撚野?結果得到什麼?想香港毀滅先安樂?佢老豆老母都餓死L埋!!!

個警察應該開槍,呢班仆街示威者

係美國,一早開槍啦重駛等你打,香港太仁慈

咁L兇嘅L樣世界少見,打7死暴徒

引用:
原帖由 poonlipoon 於 2019-8-14 11:29 AM 發表
班暴徒失去理智,變得毫無人性,就算真係打死人,佢地只會狡辯係為「正義」被逼殺人,暴徒被警察開鎗射殺都係咎由自取。
黑衣暴徒已經失 L 晒控制

引用:
原帖由 Puke007 於 2019-8-14 11:26 AM 發表

可女仔應該報警交醫療報告先,而家邊個射都未知。一向你地吾疑點歸於被告,咁快入警察罪?
黃醫改 report 都得啦

引用:
原帖由 Ran_319 於 2019-8-14 11:38 AM 發表
個警察應該開槍,呢班仆街示威者
開槍掃射殺暴徒是英雄,是自衛還擊,完全無洗寫report

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-14 11:40 AM 發表
黑衣暴徒已經失 L 晒控制
吸咗大麻精油,可能會殺埋佢哋老豆老母

請大家記住813呢個日子,全民聲討暴徒懦夫廢物行為!
「我們都是付國豪,你可以打我了!」

引用:
原帖由 神人兄. 於 2019-8-14 09:49 AM 發表
依家搞到女仔隻眼咁,香港人已經咁嬲,如果警察開槍打死人,班人一定發曬癲
班狗蓄犯賤,唔打唔聽話。打死幾件就會乖乖認錯。

引用:
原帖由 jjjjjm 於 2019-8-14 11:42 AM 發表

開槍掃射殺暴徒是英雄,是自衛還擊,完全無洗寫report
生命受到嚴重威脅都冇開槍,警察駛唔駛咁克制

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]