• 瀏覽: 56,825
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115
引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-8-14 08:41 AM 發表
黑衣人是人渣己成定局小弟真心話一句
x 2
呢班人渣都撐,d人真係唔知咩構造

支持香港警察 打柒班垃圾暴徒

Same Guy???

附件

pk4.jpeg(128.72 KB)

引用:
原帖由 M13l1n 於 2019-8-14 09:29 AM 發表
呢班友仔, 可以任意搜查人哋嘅物品。 真係天理何在呀? 到而家呢個時候 ,怪嘅只有怪政府警察嘅無能, 對特區政府已經失去咗信心, 做唔到佢應該做嘅事。 開槍鎮壓有咩咁了不起? 怕影響評級? 評級緊要定市民嘅生活同經濟緊要? 以暴易暴先至係最有用嘅方法, 所以大陸當初六四事件係冇行錯㗎。 ...
開槍係簡單嘅決定,忍受住唔開槍先係困難選擇,兩害選其輕,生擒活捉去受審,先係上上之選

引用:
原帖由 海邊粗俗的高峰 於 2019-8-14 09:26 PM 發表

出解放軍港元即跌 供樓個班死咋俾鋃行...
外資美國佬多謝你。拋售港幣又賺多D
港股跌我就相,港元由儲備頂住點會跌,美聯儲再Qe 偷走港紙購買力就會

引用:
原帖由 神人兄. 於 2019-8-14 09:49 AM 發表
依家搞到女仔隻眼咁,香港人已經咁嬲,如果警察開槍打死人,班人一定發曬癲
未判未揸,不要自我斷定,香港就係衰呢d。

其實最好用顏色噴霧,一爆所有近距0既人染晒色,水洗唔清,慢慢捉。

賤畜暴徒到處放火 打人 襲警 刑毀
畜行非常下賤無恥

支持警察拘捕賤畜暴徒及賤畜同謀

引用:
原帖由 溫水煮蛙 於 2019-8-14 10:11 AM 發表

師兄期中一位
乜唔係你咩!見你在此留言 放心晒!

引用:
原帖由 超齡姑姑 於 2019-8-14 10:19 AM 發表

我而家先醒覺
當年喊錯了
六四不需平反
Yes 原來d學生咁癲

香港暴動 暴徒猶如文革式紅衞兵 令人氣憤

引用:
原帖由 jimmycyc 於 2019-8-14 09:44 AM 發表

「黑衣人頭破血流」?兩名被行私刑的無辜市民就略略帶過,傷勢情況寫都唔寫,哈哈「香港記者」
明報是黃媒,已經失去了當初的中立客觀立場,完全淪落為反中亂港的傳聲筒。

引用:
原帖由 220 於 2019-8-14 08:46 PM 發表

咁都正常一班癲曱甴連警棍都搶走了,舉槍正常不過,
警例無講只可射那,只要自衛射邊到得,射中頭都唔會有罪,因為當時情況太危急任何人都無可能考慮到或瞄準到射那一個地方,奧運選手也無法做到的,不能期望警察能做到。 ...
已經被搶咗警棍同胡椒噴霧,如果個警察再唔掹槍,相信接著連槍都會被搶埋,咁就大件事喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]