• 瀏覽: 56,892
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+115

連登仔破壞香港安定繁榮,班狗暴徒正仆街,on9,白痴,正低能智障,幼稚文盲,無恥,you are sick,明天去殺你全家,sorry

外國同樣情況應該起碼射死一兩件暴徒
香港警察其實好克制
多謝飯民教畜黑醫黃媒暴徒抹黑

見到真槍就成班鳩縮,仲話革命,去機場想溝女咋係嘩!

票投民建聯 香港玩L猿

引用:
原帖由 柏傑 於 2019-8-14 05:46 PM 發表

只有香港先咁痴線,開槍好似犯法咁,政府同警方怕輿論嘅程度肯定世界第一
一日到黑開槍根本民智未開

其實拔槍差佬可以射低一兩個,睇下他們什麼反應

引用:
原帖由 Puke007 於 2019-8-14 09:35 AM 發表
警察訓練好好,EQ高,有理性有人性,如果吾糸開槍再講。
同感!奇實可以開槍,根本非示威

尼班小朋友真是好和平,無用索馬里式的行刑方法對付內地人,2百萬港人仍好支持佢地為下-代爭取未來。

引用:
原帖由 超齡姑姑 於 2019-8-14 10:19 AM 發表

我而家先醒覺
當年喊錯了
六四不需平反
香港巳經幫64平反左,真相大白。香港年青人真偉大,用自己的前途去解開64之迷,全部人應該獲獎

引用:
原帖由 超齡姑姑 於 2019-8-14 10:19 AM 發表

我而家先醒覺
當年喊錯了
六四不需平反
係已平反咗啦,開鎗係最好做法

引用:
原帖由 kelvin288 於 2019-8-14 09:18 AM 發表
昨晚個警察比大班曱甴打,受到嚴重威脅及受傷,開槍合情合理合法,應該開槍打低一兩件啦
俾著其他國家晨早真槍實彈啦

引用:
原帖由 popcorn0461 於 2019-8-14 05:50 PM 發表

梗係睇, 不斷地發掘差人D細眉細眼野去唱衰佢地來掩飾自己暴行.
我差啲以為佢哋係睇毒果報大,唔知暴徒嘅惡行

黃屍話依家已經唔係立場嘅問題,係良心嘅問題,但佢哋嘅良心都淨係睇到警察打人,暴徒嘅惡行選擇性失明,說穿咗只係想站在道德高地,用良心去包裝佢哋嘅立場,然後周圍走去批判人

佢地其實一直追求都係"我地既咩咩咩" ,唔好掛香港牌頭咁偉大,兩個幾月睇下自己做左咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]