• 瀏覽: 3,675
  • 回覆: 35
push

9真係出口術又賺錢
加徵就賣空等跌
差唔多就暫緩大漲又賺一次
所以做總統只是佢賺錢既一個手段
美國會變成點
世界會變成點關佢能事

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-14 07:29 AM 發表
美國貿易代表處發出聲明,擬在9月1日起徵收10%關稅的3000億美元中國進口貨品,部分將會撤銷加關稅,其他則會延遲至12月15日生效。

https://fs.mingpao.com/fin/20190813/s00010/722ebec8ed9207282515b2cd28afe39d.jpg

暴徒幫唔到手...........雞頭又盲左............要暫緩

新聞來源連結:
h ...
唱返啲人仔先

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-8-14 07:56 AM 發表
老美才宣佈減徵和延遲加徵中國關稅後,美股立即從下跌反彈五百幾點,以為係重大利好消息,及後知道中國只是答應兩個禮拜後和老美談判團隊通電話後,才稍微回落,因為許多人都明白侵侵縱然跪低,中國也不會輕易言和的,所以未來的金融市場仍然會繼續動盪,入貨的機會不少。 ...
要走嘅,都走晒。外國又知道遊戲點玩。中國已冇得再輸。使乜急同美國傾!

疑似CIA公然向全世界篤灰班暴徒..有冇關係呢.....

https://www.youtube.com/watch?v=IBqzqBxSfKU

減息點會唔通脹? 傻Trump搞到美國經濟亂L晒龍
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-8-14 07:32 AM 發表
尚未加徵3250億的關稅,老美的通漲已經升溫,侵侵能不跪低乎?

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-8-14 07:39 AM 發表
儘管侵侵昨夜推文說:不明白為甚麼許多人指責他和美國與香港的問題有關,
"Many are blaming me, and the United States, for the problems going on in Hong Kong. I can’t imagine why?"
但是昨夜老美的傳媒和許多評論家都不以為然,還有人以為中國為了挽救香港於水深火熱當中,才答應與老美繼續 ...
中國早響,老美唔撤消所有關稅,一切免談 !

唔洗理個傻佬,
拖到總統大選佢就知驚

小喇叭吖,又玩乜嘢呀,出口術唔係次次都靈驗㗎。

中國已經不再理會佢老美講乜L野,加稅你加我又加,你撤銷嗮貿易戰後的關稅,我地就返回原地,你對華為封殺,我地都可以封殺你老美嘅企業,想攞少少著數唔係唔得,跪低求我中國,咪當施捨比乞兒囉。

冇用架啦,就係唔想due,打人三拳改為二拳!

只不過係一場戲

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-14 07:29 AM 發表
美國貿易代表處發出聲明,擬在9月1日起徵收10%關稅的3000億美元中國進口貨品,部分將會撤銷加關稅,其他則會延遲至12月15日生效。

https://fs.mingpao.com/fin/20190813/s00010/722ebec8ed9207282515b2cd28afe39d.jpg

暴徒幫唔到手...........雞頭又盲左............要暫緩

新聞來源連結:
h ...
兵不厭詐,不要過早開心!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]