• 瀏覽: 7,168
  • 回覆: 76
  • 追帖: 2
+29
香港……多少大陸人心中的東方之珠/
大陸人去好多國家都免簽了,到香港還要辦特區通行證/
不知足不珍惜啊/

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 08:15 AM 發表

因為侵侵知道左發生咩事~基於任何一個國家都會考慮國家安全問題~佢都暗地支持習大出老解~
第一次俾個

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-8-14 08:00 AM 發表
對曱甴仁慈,即係對香港人殘忍
仆街777將700萬香港人綁上「示威自由」賭局上,一鋪清袋

白痴先會要求曱甴變人去停一停用腦思考

引用:
原帖由 擂台賽 於 2019-8-14 08:17 AM 發表

第一次俾個
特9個pok kai打欄左中國後欄~即香港呢個後門~冇人睇門口~有恐佈份子入黎點算??佢個pok kai吾L俾人睇後門~系用來販毒呀!!!

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-8-14 08:03 AM 發表
香港班傳媒無人性,見一個人比班人用私邢,都唔救人,個個只顧影片,痴線
仲有一個只會對警察話自己係醫生嘅議員,面對真傷者卻選擇離開

又有一個見到有人被禁錮而選擇不報警嘅社工議員

成班疑似香大學生嘅後生仔連畜生都不如,滅絕人性
成班記者,包括影呢個片段嘅記者,都喺度旁觀就手,掛住影相,一啲都無阻止到,都係一啲人性都冇,全部都係畜生不如

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-8-14 08:16 AM 發表
無穿無爛,香港示威者真係好仁慈
真系要多謝香港人先得,使唔使送返禮物比你哋?

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-8-14 08:00 AM 發表

這條四眼金毛。。。。。

已觸犯了️第212章第39條️侵害人身罪,
可以立即拘捕了!!!

同人唔同命,公安有成百個警察救。自稱旅客嘅環時記者,搵條毛救都無。

引用:
原帖由 ch_margaux 於 14-8-2019 08:16 發表
無穿無爛,香港示威者真係好仁慈
好在比耳員拖1拖唔係打左

今次真係香港滅亡靠X青哪

香港呢班曱甴真係泯絕天良,等天收!

好恐佈

今日可能再去過

大家小心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]