• 瀏覽: 6,924
  • 回覆: 81
+4
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-8-14 06:38 AM 發表

後來有人揶揄說,香港警察有槍等如無槍,竟然不敢使用,要是有美國,早已死了幾個暴徒。
我以為香港警察不是不敢,而是尚有一絲憐憫之心,不像老美以殺人為樂。 ...
你鍇了,香港衰極都叫國際金融中心,亞爺因為要响香港揾錢,無必要相信都吾會開槍

引用:
原帖由 怒風 於 2019-8-14 06:26 AM 發表
呀媽唔肯買玩具,之後阻住成條村唔俾人入村,再同人講係呀媽唔買玩具俾我,你要搵我呀媽回應問題。大學生好野。
兩母子自己解決,呀媽應帶孩子離開,而別把孩子留在店舖讓其撤野
但呀媽去哪呀?

引用:
原帖由 啤一啤 於 2019-8-14 06:00 AM 發表

啱啱送完機
依家情況相當平靜
只有二三十隻曱甴
係入境大堂坐地下
出左禁制令,班曱甴仲咁大膽留係機場?

引用:
原帖由 電梯滴滴浴缸 於 2019-8-14 06:48 AM 發表

你鍇了,香港衰極都叫國際金融中心,亞爺因為要响香港揾錢,無必要相信都吾會開槍
搵錢?沒有阿爺慷慨送給香港的遊客,高額消費,挽救了金融海嘯以後的香港經濟,使幾百萬香港人重新就業,香港早已沉淪不起了。

民權人權組織死撚左去邊

引用:
原帖由 今日六 於 2019-8-14 06:31 AM 發表

又想文宣
聞酸仲有用咩

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-8-14 06:54 AM 發表

搵錢?沒有阿爺慷慨送給香港的遊客,高額消費,挽救了金融海嘯以後的香港經濟,使幾百萬香港人重新就業,香港早已沉淪不起了。
咁吾該出解放軍

香港市民同旅客都唔係人 唔支持連登既都係狗 講咩人權

阻你飛啫 人地連凳仔作為香港新進又發展最快字頭 重有聞酸組 各地旅客應支持同被參與

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-14 06:53 AM 發表

班曱甴早已無法無天,哪會顧忌禁制令?其實係佢地玩攰了,返去瞓覺而已,明天又會再嚟過。

不要再叫他們做曱甴了
昆蟲都有尊嚴的, 不要令曱甴被拖累

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-14 06:53 AM 發表

機管局已獲法庭批出禁制令,禁止示威者佔據機場客運大樓。

但示威者人多勢眾,機場最多百幾個維持秩序可以控制咩!

引用:
原帖由 wonkamtc 於 2019-8-14 06:28 AM 發表
真的痴線了。只有出老解,小朋友們,勿再玩
我反而覺得呢班做得(小朋友既暴徒)真係冇教養,
同埋,我覺得佢地要衍返去(大陸)接受"勞改".

全部警察扮

引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-8-14 07:54 AM 發表

機管局已獲法庭批出禁制令,禁止示威者佔據機場客運大樓。

但示威者人多勢眾,機場最多百幾個維持秩序可以控制咩!
請尊重法治社會,遵守法庭所批出禁制令
勿挑戰法例底線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]