• 瀏覽: 8,156
  • 回覆: 100
+7
引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-8-14 03:43 PM 發表

乜話你死.......乜.......家話?
好心你除咗個死人口罩先講啦!
好心你喇,老屈人打手有乜意思,你証明自己不是打字收費員先講野喇。等如撐黑警個班曱甴,騎呢,有香港身份証先講喇.

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2019-8-14 02:46 AM 發表
行政會議今早(13日)復會,特首林鄭月娥於會前見記者,她甫開口便稱,香港已經進入一個緊急情況,社會變得不安全和不穩定,不論是使暴力或縱容暴力都只會把香港推上一條不歸路,令香港社會陷入焦慮和危險的境地。她又語帶哽咽地說,過去一星期發生的情況,恐怕香港向來被視為尊重法治的安全社會,將會是非常之危險;而香港一向開放自由和包容的經濟城市,恐怕會出現「五癆七傷」,懇請市民放下歧見,「用一分鐘想一想,看看我們 ...
葉劉一早叫林鄭要硬淨唔好跪低,否則一定會被班暴徒迫埋牆。而家先知錯就遲啦!

香港已經進入一個緊急情況,社會變得不安全和不穩定,不論是使暴力或縱容暴力都只會把香港推上一條不歸路,令香港社會陷入焦慮和危險的境地。

原因咪政府唔講道理囉~~~
送中條例,佢話無問題,會陽光法治,會乜會物

妳睇睇警暴,睇睇警黑,睇睇元朗各區恐襲事件
睇睇何妖有晒片最後連助查都無,
示威者就亂打亂拉。又插竹,又包圍。鬼話連篇

示威者有錯,但警察離譜十倍

妳睇睇做官既,「制服無位出號碼」乜乜七七鬼食泥咁,
有無面對事實,講人話

香港人要多謝一眾無私既示威者,
撳露政府猙獰面目,引證送中條例不能立。

.

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-8-14 02:34 PM 發表

只要暴徒集體自殺, 神會寬恕他們的罪
跟據耶和華慣例,女嘅可以留嚟用。

林鄭是真的廢, 到呢個時候仲想完美解決, 討好班犯民同曱甴, 個D垃圾為反而反, 做乜都反做乜佢地都唔會滿意, 其實佢知唔知, 真心對佢不滿既, 係香港普通市民.

佢哋就是因為太幸福!寵壞了!要比佢哋睇下,連飯都冇得食嘅日子!

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2019-8-14 02:46 AM 發表
行政會議今早(13日)復會,特首林鄭月娥於會前見記者,她甫開口便稱,香港已經進入一個緊急情況,社會變得不安全和不穩定,不論是使暴力或縱容暴力都只會把香港推上一條不歸路,令香港社會陷入焦慮和危險的境地。她又語帶哽咽地說,過去一星期發生的情況,恐怕香港向來被視為尊重法治的安全社會,將會是非常之危險;而香港一向開放自由和包容的經濟城市,恐怕會出現「五癆七傷」,懇請市民放下歧見,「用一分鐘想一想,看看我們 ...
曱甴冇道理可講

神仙會哭,自保啦,阿呢陀佛

曱甴應該見好就收,唔好貪勝不知輸,最後連本都蝕埋先離場

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-14 02:14 PM 發表
無冷氣又要行上山咁辛苦,我代表曱甴要求另一個殉道方法,改為無差別扑嘢攰死。

特首唔講道理

最等你下令,一個不留

引用:
原帖由 mib04 於 2019-8-14 06:29 PM 發表
特首唔講道理
講道理巳經冇用, 班友只係想唔駛比人告, D其他要求都係假嘅. 而家個個食不安睡不寧, 就係怕被人告, 如果拉得三四百個, 人就會越來越少, 因為政府玩真, 少出一次就少比人拉一次機會, 以前個D就博一舖.

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-14 02:14 PM 發表
依個支持

引用:
原帖由 海陸空運人 於 2019-8-14 01:52 PM 發表
最錯係一開始唔拉人, 安定一定要靠律法
而家去拉都仲未遲
冇錯
之前扮撚晒自由民主
而家奶撚晒撻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]