• 瀏覽: 4,359
  • 回覆: 59
+5
着黃背心,支持警察,可以扎住手,就打得。

暴動時,咁多假記者,擋警察,又唔打得。

公道D啦,仲話民主,唔順眼,唔和議,咪打得囉!

其實,山水有相逢啫!!!

次次都係 以多打小,唔妥,唔滿意,咪隻揪囉!隻揪又要怕死!

到別人人多,打輸咗,又話政府唔救暴徒!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-14 02:01 AM 發表
機場離境大堂深夜仍有大批示威者,一名身穿反光背心男子被示威者包圍,懷疑冒認記者。示威者其後將他制服,並在他的袋中找到一件印有「我愛警察」的T裇,在場人士隨即用膠帶將他綁起。該男子其後被送往醫院。據了解,該男子一度聲稱自己是遊客,但被質疑為何穿反光背心。示威者在他的袋中,搜到一...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201908 ...
香港人咁犀利知呢名男士有何疑⋯⋯⋯

我睇直播真係好嬲,班賤種行私刑,無法無天,真係要拉晒班賤種😡🤬

呢次,暴徒係機場打人,開先例!!!

暴徒咁喜歡,騎劫機場,玩接機。

遲早梗有手尾!

2條大圈遇 攻擊,底細未知,又睇下結局如何???

HK乞衣人做乜都合法,殺人乜可

唔死都冇撚用 依班垃圾

引用:
原帖由 共享陽光 於 14-8-2019 02:01 AM 發表
機場離境大堂深夜仍有大批示威者,一名身穿反光背心男子被示威者包圍,懷疑冒認記者。示威者其後將他制服,並在他的袋中找到一件印有「我愛警察」的T裇,在場人士隨即用膠帶將他綁起。該男子其後被送往醫院。據了解,該男子一度聲稱自己是遊客,但被質疑為何穿反光背心。示威者在他的袋中,搜到一......
Well done !
捉拿禁錮多幾個大陸人啦
班曱甴肯定冇讀中史,唔知道蘆溝橋事件啦,阿爺等緊你地出手呀

引用:
原帖由 applebbkk1982 於 14-8-2019 04:26 AM 發表
呢次,暴徒係機場打人,開先例!!!

暴徒咁喜歡,騎劫機場,玩接機。

遲早梗有手尾!

2條大圈遇 攻擊,底細未知,又睇下結局如何???
在機場做好過在街邊做,全世界遊客都睇到

引用:
原帖由 Benedict. 於 14-8-2019 02:04 AM 發表
佢真係好野, 比暴徒咁侮辱, 眼神仲咁堅定, 仲會話支持香港警察
今次上位機會呀,我有少少懷疑係佢買通d曱甴打自己

引用:
原帖由 caritalau 於 14-8-2019 02:21 AM 發表
記協呢?
罷工中,不回應

屠城殺晒班曱甴,謝謝!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-8-14 05:26 AM 發表

在機場做好過在街邊做,全世界遊客都睇到
正是,加埋打警察,而個警察係咁嘅情況,都忍手,無 開槍。

3:0 ( 咪以為,暴徒打人係 3分 )
係政府,係畫面上,贏足 3分 呀!

暴徒呢次,機場 打 3人,阻救護救人。
故事發展,必定精彩 👍👍👍

下次,暴徒 受重傷,好大可能,亦有人阻救護救人。 ( 反正,暴徒 開先例 )

佢一定係無交記協果150保護費

妓協?收皮啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]