• 瀏覽: 11,541
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 jiao886 於 2019-8-14 09:19 AM 發表

機管局話自己可處理,吾駛警察?什麼道理?
咪搞出昨晚既大頭佛出呢囉!

前二哥~大少奶真系吾知點解會抆你出黎架~相信你同習大都信你2個真系遇到小平同志呢隻鬼啦~

push

引用:
原帖由 小稀 於 2019-8-14 09:49 AM 發表

平時佢地有權阻人登機?
佢地企晒係條路度 .. 旅客冇辦法行去櫃檯 check in .. 

佢地冇阻人登機 .. 佢地阻人 check in 姐 .. 

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-14 09:07 AM 發表

曱甴有啲都唔係死士
義士為心中公義而怕張紙?! 私刑都用埋

引用:
原帖由 Deacons 於 2019-8-14 09:51 AM 發表

咪搞出昨晚既大頭佛出呢囉!
尋晚仲咩呀??

其實尋晚仲咩??

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 09:46 AM 發表

阮咩明麻~94年入法庭~肥彭委任既~

系播~肥彭死L左去邊???吾L上京救特9個pok kai甘冇義氣既??
肥彭架原來
佢個仔藏毒點判

小平同志呢隻鬼真系叫習大知道前二哥做過機塲~系得佢有辦法先搞得掂~拉左大少奶去度橋..度到大少奶真系吾知發生咩事....

拿~習大前二哥~你地信有鬼未??小平同志跟左禾十二年..禾習慣左...佢算系隻好鬼...你地遇到佢一定智慧大開的....

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-14 09:22 AM 發表

出張全港禁制令
到時班曱甴只可以係荒島度示威
直接頒布戒嚴令最有効,戒嚴時期不准遊行集會,暫停一切選舉,解散立法會,由政府重組臨時立法會,雖然會被國際批評無民主,呢招先擊中眅民要害。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-14 09:57 AM 發表

肥彭架原來
佢個仔藏毒點判
邊個判??

周樹去

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-8-14 10:00 AM 發表

直接頒布戒嚴令最有効,戒嚴時期不准遊行集會,暫停一切選舉,解散立法會,由政府重組臨時立法會,雖然會被國際批評無民主,呢招先擊中眅民要害。 ...
香港冇戒嚴令~只有宵禁令...但個宵禁令用吾到而家既香港...變相又要靠法庭...

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-8-14 09:19 發表

機管局話自己可處理,吾駛警察?什麼道理?
大把錢賠 !

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 10:00 AM 發表

邊個判??
咁官官相護
黑包姪女咁能多單襲警, 都唔能係黑包判la, 19樣冇事 lor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]