• 瀏覽: 11,543
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 09:29 AM 發表

提左高鐵果日d佈防俾前二哥知~佢熟機塲~要等佢望下咩環境佢先佈到陣....
重點係維持機場運作 ... 定係捉暴徒囉 .. 

哈哈哈哈

push
push

特9你個pok kai搞獨亂港反中冇野講啦麻??今舗抵俾國家打靶啦麻???

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-8-14 09:37 AM 發表

重點係維持機場運作 ... 定係捉暴徒囉 .. 

哈哈哈哈
清左場再set場佈防先維持到運作架~

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 09:34 AM 發表

獨仔劉康放生~個法官又系特9個pok kai委任播~
阮官又邊個委任
好彩天有眼........阮官藏吸毒仔有天收jar

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-14 09:40 AM 發表

阮官又邊個委任
好彩天有眼........阮官藏吸毒仔有天收jar
叫咩名??

引用:
原帖由 123火車頭 於 2019-8-14 01:55 AM 發表

遊客在機場有傷亡

應該可以同機管局索取賠償

唔知係唔係?
管理的人根本陷入兩難之中,因為當時機場還有旅客和職員在內

所以清唔清場,真係睇當時負責人的判斷

引用:
原帖由 核心幼稚人 於 2019-8-14 01:50 AM 發表
機管局係唔係痴線?
有人出事係唔係佢咩飛?憑乜嘢可以唔救人!
機管局本身都黃

附件

6232a59agy1g5yy2h3tc0j20h20p6ae3.jpg(114.56 KB)

F21A7D21F9FBB067B95B9D4C1AB477BC.jpg(30.43 KB)

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 09:41 AM 發表

叫咩名??
你咁能叻自己查lor

機場特警死L晒去邊?

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-14 09:40 AM 發表

清左場再set場佈防先維持到運作架~
唔俾閒雜人等內進 .. 入面既閒人就會散水架啦 .. 

第一件事 .. 就係過濾真正旅客至俾進入機會範圍 .. 

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-14 09:43 AM 發表

你咁能叻自己查lor
阮咩明麻~94年入法庭~肥彭委任既~

系播~肥彭死L左去邊???吾L上京救特9個pok kai甘冇義氣既??

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-8-14 09:45 AM 發表

唔俾閒雜人等內進 .. 入面既閒人就會散水架啦 .. 

第一件事 .. 就係過濾真正旅客至俾進入機會範圍 .. 
六七樓好難搞架~地下易set~大少奶度左成晚~可能前二哥寧願清場先啦~

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-14 09:06 AM 發表

至少佢地已經唔可以阻人登機
同埋唔可以嗌口號同舉標語
平時佢地有權阻人登機?

其實班示威者一路都犯法,只係班人自我感覺良好,認為自己係代表正義,係得到全香港人支持, 但其實佢地唔知 自己早已成為香港人眼中的曱甴。

現在法官階出禁制令, 只係增加警方清場的合理性

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]