• 瀏覽: 6,178
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
+15
一名內地男子在機場被示威人士用索帶綁在行李車,期間被毆打,其後救護員到場把他送上救護車。《環球時報》總編輯胡錫進在社交網站發文證實,這名男子是環球網派往香港的記者付國豪,此次赴港除了採訪,沒有其他任務。胡錫進強烈譴責針對記者的非法拘押和嚴重暴力行徑。 多名示威人士包圍這名身穿反光背心的男子,懷疑他冒...

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1474487-20190814.htm?spTabChangeable=0

垃圾暴徒

咁佢哋有冇派人去救佢?

汁反條命算偷笑了

佢姓徐,唔係姓付喎,明明係深圳福田公安,警察個個都係咁,明明係佢,佢話唔係(7警案)

引用:
原帖由 wyman7727 於 2019-8-14 01:57 AM 發表
佢姓徐,唔係姓付喎,明明係深圳福田公安,警察個個都係咁,明明係佢,佢話唔係(7警案)
被打了兩個人,7小陣啦

收皮喇香港電台

引用:
原帖由 wyman7727 於 2019-8-14 01:57 AM 發表
你唔知班暴徒今晚綁左兩個人來打咩?

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-8-14 01:45 AM 發表
汁反條命算偷笑了
真系多得香港人高台揮手,使唔使送返禮物啊?

請大家睇反片,綁手後有個白衫不停講我要佢食指,剪佢食指,我要佢食指,幸好冇人比工具佢
呢班人如果冇記者係度,一定打死佢

提示: 違規內容已被屏蔽
香港人毆打記者

引用:
原帖由 wyman7727 於 2019-8-14 02:03 AM 發表

2個人?咁岩又會2個都有同一件T-shirt(我愛警察)。
其實你收幾錢一個post?近排失業,想搵工作做。
我都唔明你眼都系盲噶,都要出來7。
同你再講多一個字都系浪費我時間

香港警察已經冇能力控制局面

解放軍到香港一遊未必是壞事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]