• 瀏覽: 54,817
  • 回覆: 172
  • 追帖: 3
+31
香港妓者一班低薪垃圾

仇恨到最後,已經無分正邪,互相陷害,互相攻擊,誓要消減對方,大家一同做傷天害理的事。

有膽色, 不畏懼, 尊敬

仲衰過暴徒口中既大陸人 可唔可恥?

其實點解會有呢d 人 不輪藍黃都要反思
係咪香港社會扭曲的價值觀 金錢掛帥 引至呢至暴徒出現?係人性本身既醜惡 抑或是普世價值觀改變?

真漢子

引用:
原帖由 susanhoho 於 2019-8-14 01:06 AM 發表
環球網記者付國豪香港機場揚名世界!
什麽是記者?這就是真正的記者。
希望香港同行做個真的漢子!
我覺得最可怕既係 , 示威背後黑幕太深 ... 深到有你完全唔到既人
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28445989&extra=page=2

仲有好多人話佢公安扮!其實公安唔係人,點解你地可以用私刑,睇正播時d人個個好似high大左咁,同文革一模一樣!我真心覺得好羞齒,覺得好醜!以前好多外國朋友都羨慕我係香港人,因為大家都知香港係一處好和平既地方,宜家.....

引用:
原帖由 大王來巡山 於 2019-8-14 01:42 PM 發表
黃狗暴徒令香港蒙羞
漢奸出現

附件

20190815_125648.jpg(243.44 KB)

20190815_125824.jpg(256.82 KB)

20190815_125720.jpg(254.42 KB)

20190815_125553.jpg(250.87 KB)

20190815_125610.jpg(251.25 KB)

引用:
原帖由 SHL3 於 2019-8-14 18:29 發表
尋日睇到好嬲,忍唔到send左段片去黃c what app group 度,只有1人講左句太匆動了
佢係叫你唔好咁衝動,佢地有可能照樣咁對待你……

被標記為英雄,何其容易? 被利用,好肯定

引用:
原帖由 @場場勝利@ 於 2019-8-14 01:11 AM 發表
推爆佢,張超雄同郭家騏在場,要佢地交人,明顯係圍打同非法禁錮
又係張超雄,呢隻正一死仆街

真漢子!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]