• 瀏覽: 19,148
  • 回覆: 156
+7
有幾多影片?

咪得兩三條唔清既片... 
唔合作你估警察真係查唔到? 到時想幫你都難...

支持你, 去坐監, 做義士, 記得打死都吾講

引用:
原帖由 yeomdj123 於 2019-8-14 01:06 AM 發表

圖1之1 - 一名女示威者周日(11日)於尖沙嘴警署外疑被布袋彈射中右眼, . . . . . . (資料圖片)

警方周日晚(11日)在尖沙嘴警署外發射催淚彈及布袋彈清場,一名戴頭盔及眼罩的少女右眼球疑被布袋彈打至破裂。據了解,受傷 ...
如果佢真係要求不檢控才願提供受傷資料,咁代表啲乜呢?
好想問如果真係俾警方嘅布袋彈打傷,你估佢會唔出聲,還是會攞出證據去控告警方呢?

咁你咪唔提供囉,而家都當左警察射先啦,唔通警察查到你你地班傻仔彈珠射爆眼,你班垃圾會向警察道歉?收皮啦

引用:
原帖由 yeomdj123 於 2019-8-14 01:06 AM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20190814/s00001/7541bdbaa5bc67b5f9d7e19a1784fdd5.jpg
圖1之1 - 一名女示威者周日(11日)於尖沙嘴警署外疑被布袋彈射中右眼, . . . . . . (資料圖片)

警方周日晚(11日)在尖沙嘴警署外發射催淚彈及布袋彈清場,一名戴頭盔及眼罩的少女右眼球疑被布袋彈打至破裂。據了解,受傷 ...
冇證冇據,我話係個女仔個老公都得啦🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
https://fs.mingpao.com/ins/20190814/s00001/7541bdbaa5bc67b5f9d7e19a1784fdd5.jpg

講數呀?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-8-14 01:12 AM 發表

如果佢真係要求不檢控才願提供受傷資料,咁代表啲乜呢?
好想問如果真係俾警方嘅布袋彈打傷,你估佢會唔出聲,還是會攞出證據去控告警方呢?
大家嘥鳩氣啦,如果條八婆真係畀警方嘅布袋彈打傷, 許可以以匿名方式,先公開佢喺 qe嘅 medical report 畀大眾參考, 先吳採取任何法徫行動,睇下警方有什麼回應。依家乜都唔發放就知道身有屎啦🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:

落口供不檢控喳
之後未承諾

篇嘢假到爆,警察自己查仲好!

我絕對支持警方。😎

警察都話唔檢控啦,亦無要求你協助澄清,單眼少女個朋友其實訴求緊咩呢?

引用:

其實唔檢控冇問題,不過有底, 下次捉到咪又係一樣計數

引用:

出眼罩的公司應該緊張過曬你地,可能已經拿眼罩去試下是否可擋布袋彈!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]