• 瀏覽: 5,191
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 TL1596 於 2019-8-14 01:19 AM 發表
最衰都係果個環時記者
衰在太善良,任由乞衣暴徒禁錮和凌辱
佢先係真漢子,俾咁多暴徒圍住,又綁手綁腳都話要撐香港警察,俾人打都唔驚,真正硬漢子

警察還可以信嗎?

警隊公安化,不依法,保護政權為首任,
制服無位放號碼,每次恐襲無警察,
睇唔到有武器,抽藏,連串不能盡錄警暴力事件,
不捨手段,目無法紀

已證明示威者「反送中」,係無錯,
並無所謂妖魔化,或陰謀論,係實實在在既問題

⋯⋯
事實已擺在眼前!

⋯⋯

成班恐怖分子搗亂機場

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-8-14 01:34 AM 發表
警察還可以信嗎?

不捨手段,目無法紀

⋯⋯
事實已擺在眼前!

⋯⋯ ...
你傻L左? 講真做警察都係普通香港市民, 我有幾個朋友就係想要個鐵飯碗去做警察, 而且警察是紀律部隊, 佢地一定要按照上司指示去守護香港. 唔好不停妖魔化搵D假想敵出黎, 你唔犯法警方得L閒理你

https://twitter.com/Birdyword/status/1161299001414578177

清楚拍攝掹槍情況
快存檔, 好快會被delete

“民主”“自由”“法治”嘅香港原來就係咁嘅樣。
一邊喊住話要民主原來就係要滅殺其它聲音。
一邊喊住話要自由原來就係要禁錮他人自由。
一邊喊住話要法治原來就係要自己做D犯法事。

笑,可笑,得淡笑

我為以上所謂香港人的暴徒行為感到羞愧,特區政府太軟弱,不知所謂

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-8-14 01:34 AM 發表
警察還可以信嗎?

不捨手段,目無法紀

⋯⋯
事實已擺在眼前!

⋯⋯ ...
返連登喇,全世界都睇到你哋班暴徒用私刑

引用:
警察還可以信嗎?

不捨手段,目無法紀

⋯⋯
事實已擺在眼前!

⋯⋯ ...
顛倒是非 ,
你是否日日讀呢啲嘢嚟洗自己腦?!
暴徒犯法,
警察執法,
就係咁簡單。

依家最恐怖係一班暴徒做壊事居然覺得自己係啱嘅,完全喪失理智和人類良知

push

push

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]