• 瀏覽: 5,793
  • 回覆: 23
+7
因政府修訂《逃犯條例》觸發的風波不息,且演變成大型「不合作運動」,今日(13日)機場集會時,示威者一度阻礙旅客進入禁區。而準備赴新加坡參加國際賽事的香港游泳代表隊現身機場,香港女子游泳港隊歐鎧淳與其港隊成員一度受機會場示威活動阻礙,險無法登機,而最終獲「開路」,成功進入禁區乘坐航班。

唔係個個一視同人? 澳洲阿婆唔比上機, 狗公即係狗公一見女就即刻變身! 唔怪之得對單眼曱甴女咁緊張啦!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/363487/機場集會-歐鎧淳現身機場一度受阻-最終獲開路上機赴星比賽

所以要招攬大量自由西, D狗公一見狗婆就發晒癲, 就算咁嘅豬扒都一樣殺

歐鎧淳係蟑螂,616果次仲多謝人地代佢遊行

佢根本無資格代表中國香港

同聲同氣同種類

大細超?   識叫暗號可以開路 ?  民主 ?  公平 ?

下?明白為何出現示威,開心以另一種方式與市民見面?
你想表達什麼?

曱甴就係曱甴即係垃圾

曱甴公無女架嘛
引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-8-14 12:39 AM 發表
挑!女之嘛!
400全套任砌

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-8-14 12:30 AM 發表
所以要招攬大量自由西, D狗公一見狗婆就發晒癲, 就算咁嘅豬扒都一樣殺

為什麼不送去朝鮮給勞動黨高層享用?

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-8-14 12:41 AM 發表

為什麼不送去朝鮮給勞動黨高層享用?
印度好D, 只要係雌性動物都會小

引用:
原帖由 希夷 於 2019-8-14 12:34 AM 發表
下?明白為何出現示威,開心以另一種方式與市民見面?
你想表達什麼?
綁架市民表示不滿, 但佢地實際都唔知不滿乜Q?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-8-14 12:33 AM 發表
大細超?   識叫暗號可以開路 ?  民主 ?  公平 ?
錯 ! 係 London bridge is falling down !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]