• 瀏覽: 37,722
  • 回覆: 5
+27
引用:
原帖由 qqkits 於 2019-8-14 12:02 AM 發表
差佬喬裝示威者後遺症
早幾日你無睇點對中通社女記者?
之前唔係有打市民?

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-8-14 12:08 AM 發表
支持再次屠城。

反正暴徒要嘅係攬炒,遲早一劑,不如早啲。

一個一制又好,無自由又好,好L過而家。

即簡單去講,深圳上海北京差過今天日日暴動的香港?

起碼任何一個城市你都可以自由出去行下街食下野,香港?你出下街都要驚邊到暴動。 ...
北京多年未去過,上海早前先去嚟,好多嘢已追貼香港

引用:
原帖由 摘星奇緣 於 2019-8-14 12:09 AM 發表

你估係某d警察冇人性會描頭射咩
我就唔信班人會割佢手指插佢對眼
其實你知唔知雷鳴登係無來幅線,射程短,無可能描準㗎

引用:
原帖由 摘星奇緣 於 2019-8-14 12:17 AM 發表

指引係要射腳 唔係有心射頭既會中到?
你真係幾好笑!

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-8-14 12:32 AM 發表

我香港/深圳兩邊公司,常去城市有北京上海湖南天津(仲有其他歐美國家),我當然清楚。

不過我退休了,公司仍然run得好好。

沒有暴動的香港,沒有一個城市比得上。
但今天的香港,比不上任何一個城市。

講真我老了,我外地和香港也有物業,我即刻離開香港住任何地方都可以,不過見到香港今日被班年輕人破壞到咁,好心疼。

事實我係唔明佢地做緊乜⋯

爭取自由,癱瘓機場,但係剝奪其他人的自由(出入自由), ...
你唔會明班後生,我亦都唔明我細路,佢會話點解警察對年青人用武力(其實佢又知年青人用更多武力)。佢為咗被爆眼個女暴徒不開心,食飯唔想說話,睡不著。相反我個菲姐會話,she joined the rally, it's her choice, gasoline bottles? our police will shoot to kill.

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-8-14 12:37 AM 發表
那班死黑衣亂打平民百姓,之前都有兩單被班死黑衣毒打及扎手..
一個系電單車被黑衣的水馬攪到炒車,跟著班死黑衣就打司機及扎起對方..
一個系房車司機被黑衣扎手及打.....

...
全新 gogovan 被 total loss

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]