今日綁左兩個大陸人, 無論佢地咩身份, 香港玩完.

本主題由 littleamy 於 2019-8-14 12:48 AM 移動
打死人!警察可以开真鎗

熱賣及精選
引用:
原帖由 leslielo 於 2019-8-14 12:08 AM 發表

真係低能!
搞香港人仲可以香港了。而家你搞大陸人,13億中國人知道肯定民情洶湧,你估中國政府會點做?

香港政府如果交唔到人,我諗中國政府會剷平香港。 ...
仲有香港人在大陸要小心被遷怒報復,在大陸千祈唔好認係香港人,話自己廣州人會安全D

和理非,,,,岑子傑標準,😧😧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-14 12:03 AM 發表

其實邊有咁啱一晚有三個臥底比人捉到

曱甴今次上當
就係要 trap 曱甴,幾驚你揾唔到件粉藍 tee😂

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

綁人禁固

回覆 引用 TOP

支持警察開實彈, 唔見棺材收唔科.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-8-14 12:05 AM 發表

好撚奇怪 機場有大陸人有乜出奇呢?
係,香討內大陸人仲多……哈哈

引用:
原帖由 摘星奇緣 於 2019-8-14 12:07 AM 發表

幾隻老鼠係多貓既地方出現仲話唔出奇
咁,幾隻貓在多曱甴的地方出現呢?

回覆 引用 TOP

cool人攞命

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqkits 於 2019-8-14 12:02 AM 發表

差佬喬裝示威者後遺症
講得啱呀,現在示威人士,真係到咗草木皆兵,萬分小心,真要多謝警方喬裝示威人士

仲唔清場等幾時?
係咪要等暴徒破壞機場設施至捨得出手

一定又狡辯
話係警察喬裝去打人嫁禍

NOW新聞,機場剛剛班撚樣打人果時就唔播真係無言。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-8-14 12:08 AM 發表

支持再次屠城。

反正暴徒要嘅係攬炒,遲早一劑,不如早啲。

一個一制又好,無自由又好,好L過而家。

即簡單去講,深圳上海北京差過今天日日暴動的香港?

起碼任何一個城市你都可以自由出去行下街食下野,香港?你出下街都要驚邊到暴動。 ...
北京多年未去過,上海早前先去嚟,好多嘢已追貼香港

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。