今日綁左兩個大陸人, 無論佢地咩身份, 香港玩完.

本主題由 littleamy 於 2019-8-14 12:48 AM 移動
引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-14 12:03 AM 發表

其實邊有咁啱一晚有三個臥底比人捉到

曱甴今次上當
佢地仲以為自己好撚醒 點知柒出國際

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-14 12:14 AM 發表

仲袋住件我愛警察嘅tee係果度出現係咪搏比人打?
咁班曱甴著黑杉去撐警大會 入元朗係咪都搏俾人打?

回覆 引用 TOP

阿爺應該將個幾條撚樣送中就啱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 at01 於 2019-8-14 12:03 AM 發表

你以為綁左兩個內地人就可以成功「光復」香港

我覺得顯得呢班示威者極度幼稚
佢地成日話光復,但係做嘢根本好小學雞,得個嘈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 摘星奇緣 於 2019-8-14 12:17 AM 發表

指引係要射腳 唔係有心射頭既會中到?
有射腳嘅指引?你寫ga,濫用私刑都想用洗腦文宣擺平?你返去🐶竇食C啦

回覆 引用 TOP

你哋一班曱甴垃圾暴徒們作賊心虛!唔敢除口罩事無忌彈到處犯案!!!記者們電視直播都影晒你哋相有證有據証據確鑿!!口罩咪以為包到你哋個口是心非嘴,其實包唔到你班暴徒嘅目露猙獰眼睛樣!!你哋各懷鬼胎唔使諗住可以逍遙法外攪政治庇護!!!你哋唔使養家都唔好阻人返工搵食!!!你哋班垃圾人多蝦人少,欄住地鐵入口妨礙關門阻塞交通霸佔隧道收費站四處挑釁點起火頭!!!惡意集體霸佔機場欺凌弱小並襲擊旅客及用膠帶綑綁事主非法禁固!!非法集結圍堵警署同警察宿舍並蓄意放火危害他人生命!!!發癲擲磚亂咁攻擊執勤警察及惡性破壞公眾及私人地方物品!!!阻差辦工拒捕橫蠻無理襲警蓄意傷害他人身體!!一唔順意就周街打人亂咁發洩擾亂公安!!阻住市民返工就一定報警拉人!!!市民們可保留一切法律追究權利並控告你班垃圾弄致各項一切經濟損失!!!
您哋呢班暴徒已失控升呢成為危險人物,恐怖分子!!非法藏有多種違法攻擊性武器!四處放火擲燃燒汽油彈莽顧他人生命安全!高空擲路牌意圖謀殺!!!用強力彈义發射鐵彈蓄意傷人!!亂照鐳射鎗擾亂公安唯恐天下不亂!!!濫打路人搶電話及私人物品非法搜查侵犯私隱!!!襲警拒捕蓄意傷人!!!到處刑事毀壞濫用私刑!!!污辱國旗國徽罪攪到香港亂七八糟!!!已經犯下彌天大罪後果非常嚴重!!!如有輕判祝您哋可以重新做人!!!!(溫馨提示:自首可減刑。)

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-8-14 12:03 AM 發表

大家祈禱
可能要出大事
全國各國就係食花生  睇中國出事   跟住抽遊水
但老共真的不知道嗎   真的擺明用解放軍?
其實已用    大家不察覺而已

黑衣人輸咗,咪轉玩地區市民攞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬懷舊的天才 於 2019-8-15 10:43 AM 發表

全國各國就係食花生  睇中國出事   跟住抽遊水
但老共真的不知道嗎   真的擺明用解放軍?
其實已用    大家不察覺而已
到呢刻
成盤棋仲係捉得好靚

忍中帶攻
進退得宜

以王道收拾曱甴群

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-14 12:18 AM 發表

解放軍名正言順
知佬解來他已鬆

附件

IMG-20190815-WA0008.jpg(226.96 KB)

2019-8-15 02:23 PM

IMG-20190815-WA0007.jpg(170.57 KB)

2019-8-15 02:23 PM

回覆 引用 TOP

新聞聯播已經火力全開了,這幫暴徒真是要選崖勒馬

回覆 引用 TOP

言重了,香港又點會因爲呢班叻仔而玩完吖?

回覆 引用 TOP

便衣公安包機落香港,睇過 D 契弟敢吾敢攪

回覆 引用 TOP

push.....push.....push......

附件

201908.jpg(139.92 KB)

2019-8-15 05:44 PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。