• 瀏覽: 37,661
  • 回覆: 296
+27
引用:
原帖由 qqkits 於 2019-8-14 12:02 AM 發表
差佬喬裝示威者後遺症
差佬專登俾你睇到有無間道。
你睇而家,班甲由已經疑神疑鬼,陣腳大亂。

真心希望大6來救港,送暴徒去新彊讀書

引用:
原帖由 2013yuki21 於 2019-8-14 12:07 AM 發表
心寒 班畜生已走火入魔
序得班仲魚和理非壯大佢哋個膽

引用:
原帖由 dfmtf 於 2019-8-14 12:16 AM 發表
東方現場收音最清
有人話斬斷咗佢手根腳根
環球網記者

我諗聽日大家應該唔使返工
真定假

班仆街黑衣仔真係痴撚左線!

引用:
原帖由 COMCAST123 於 2019-8-14 12:39 AM 發表
立即一個一制也沒有雙普選吹咩 , 五個訴求,食史la
班肺青五大訴求落陰糟地府問炎羅王攞

暴徒玩完先啦
全世界睇到哂

引用:
原帖由 y2klung 於 2019-8-13 11:59 PM 發表
睇緊直播, 我已經唔識得憤怒, 只係覺得心寒

0039 最新消息, 機場被毆打記者為環球時報記者付國豪
記協有何感想?
無國界記者你們在哪裡?
聯合國人權委員會某人, 你有什麼要補充嗎?

現場有一把聲好熟耳, 不停挑釁, 同尋日太古MTR不繼挑釁把聲一樣....呢個人, 目的係咩? 大家思考一下

現場消息...個人俾人圍毆緊, 我....覺得今晚會出解放軍.....

...
我一向唔支持黑衣 但睇完更加想林鄭即刻落台 直播左成粒鐘一d野都無做到 平時係街嘈交一陣就有差佬到.....

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-8-14 12:42 AM 發表

人哋係環時記者,愛國唔得咩
咁件我愛警察tshirt 關佢咩事,似係放佢入去再搵人篤爆佢。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-8-14 12:29 AM 發表

林鄭月娥香港之女,港獨之母,同陳水扁一樣,中央領導智障!
又關中央事?就來香港人屙唔出屎都要入中央數😂
你哋自己都唔自救,要中央點幫?500萬人沉默的大多數,我睇就要沉到底了。

被情緒 綁架啦. 要出機場既快走啦 天佑香港

引用:
原帖由 leslielo 於 2019-8-14 12:10 AM 發表

仲有香港人在大陸要小心被遷怒報復,在大陸千祈唔好認係香港人,話自己廣州人會安全D
大陸冇咁野蠻!

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-14 12:03 AM 發表

其實邊有咁啱一晚有三個臥底比人捉到

曱甴今次上當
上周末武警演練是對蟑螂哀的美敦書

我想問721 叫無差別攻擊。塞機場是不是無差別攻擊,任何人有需要入境出境,都要受阻。會冒生命危險

傷我中國人民,雖遠必誅,聽日瞓醒班暴徒已經喺大陸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]