• 瀏覽: 37,713
  • 回覆: 296
+27
引用:
原帖由 8888beebee 於 2019-8-14 12:53 AM 發表

搜到咩出來?點解知係環球時報記者?
有記者證及信用卡私人物品,地下攤開俾人影相。

一舖清袋。。。

廢青即係廢青。。。

全世界望住你地都咁做。。。

香港曱甴香港人真雙重標準,前幾曰警方  截查方仲賢時,懷疑他身上藏有攻擊性武器,方想逃走,警方只係用手捉住佢制止佢,怕他逃走,就話過份使用武力,又 話濫權 ,乜乜物物,剛才有隻 曱甴受訪時,懐疑那個內地人是扮記者,表示得不到他 們釋疑,仲講到大條道理所以制止佢(打到他人廠),相信佢不是過份使用武力,又不是 濫權 啦😙😙其實本身也冇權冇道理捉人,,真係痴x線,香港電台仲訪問佢想幫佢 漂白,,,

please share!

引用:
原帖由 seasey 於 2019-8-14 12:18 AM 發表
之前話呢班暴徒係為著香港為著返修例D人,你們要付出支持這班暴徒哋代價。
葉德嫻要發表吓

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2019-8-14 12:27 AM 發表

係,頭先係微博見到

"香港已經徹底被境外勢力跟內地撕裂了,無論這次事件最終如何結束,兩地人的心也徹底決裂了。這才是外部勢力的最終目的,無論如何,這是香港人自己的選擇,包括那些沉默的港人,沒有人是無辜的"

5萬幾人LIKE,我真係堅認真諗過我地呢D一直出把口吊9班暴徒但實際工照番假照玩乜都無做過既人其實係咪真係有野做錯左 ...
我哋普通人一個,點對抗cia?

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-8-14 12:37 AM 發表
那班死黑衣亂打平民百姓,之前都有兩單被班死黑衣毒打及扎手..
一個系電單車被黑衣的水馬攪到炒車,跟著班死黑衣就打司機及扎起對方..
一個系房車司機被黑衣扎手及打.....

...
全新 gogovan 被 total loss

引用:
原帖由 8888beebee 於 2019-8-14 12:53 AM 發表

搜到咩出來?點解知係環球時報記者?
搜到身份證明文件

引用:
原帖由 novi_ange 於 2019-8-14 12:44 AM 發表

咁件我愛警察tshirt 關佢咩事,似係放佢入去再搵人篤爆佢。
人哋撐港警唔得嘅,你係要老屈佢嘅咁我冇嘢好講

引用:
原帖由 cc7916 於 2019-8-14 12:43 AM 發表

我一向唔支持黑衣 但睇完更加想林鄭即刻落台 直播左成粒鐘一d野都無做到 平時係街嘈交一陣就有差佬到.....
捉元朗白衫又快又捉得多,捉黑衣暴徒慢慢來,一次一件,仲要一千蚊癤保外出。你話林鄭月娥係唔係港獨之母?點解佢只上台兩年就蒲出咁多港獨分子?

引用:
原帖由 johnnyrotten 於 2019-8-14 12:57 AM 發表

葉德嫻要發表吓
唔止為老不尊嘅葉德嫻,所有冇譴責暴力人士都係偽善,都係暴力支持者。

認唔認得佢? 頭先有份阻救護員嗰位,竟然咁快就俾人...

引用:
原帖由 無盡野性的山頭 於 2019-8-14 01:23 AM 發表
認唔認得佢? 頭先有份阻救護員嗰位,竟然咁快就俾人...
仲使問咩,曱甴一定話打人的是臥底克警

香港完啦!我哋無辜嘅市民真係多得班曱甴唔少!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]