• 瀏覽: 1,362
  • 回覆: 12
市民發起今日(13日)第二日「警察還眼」行動,亦是連續第五日有人到機場集會。昨日數萬人在機場聚集,令機場在下午關閉,今日早上恢復部份航班升降,大批示威者3點後開始到離境大堂聚集。與昨日不同的是,今日示威者主動阻擋旅客離境,機管局在下午4點半後暫停所有航班登機服務,無法進入禁區的旅客將無法離港。

we are all loser! the city is dying!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/363192/機場集會-直播-警護送內地男爆衝突-警員一度拔槍-速龍到場

trump: america last- the real meaning of trump's deplorable aggression against China
輸左民意。。。你班暴徒死無全屍,連葬身之地都無會有

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2019-8-14 08:31 AM 發表
輸左民意。。。你班暴徒死無全屍,連葬身之地都無會有
支持警察開鎗射曱甴

我終於等到警察拔槍了!

引用:
原帖由 落漠宇宙的湯圓 於 2019-8-13 11:53 PM 發表
市民發起今日(13日)第二日「警察還眼」行動,亦是連續第五日有人到機場集會。昨日數萬人在機場聚集,令機場在下午關閉,今日早上恢復部份航班升降,大批示威者3點後開始到離境大堂聚集。與昨日不同的是,今日示威者主動阻擋旅客離境,機管局在下午4點半後暫停所有航班登機服務,無法進入禁區的旅客將無法離港。

https://cdn.hk01.com/media/images/3154324/org/fbde0 ...
我家姐仲白痴話機管局可以在二號客運大樓辦理登機手續

我話:你估班黑衣人唔識走去二號客運大樓咩?

結果睇到呢幅圖令我同佢都無言

引用:
原帖由 紫縈仙子 於 2019-8-14 08:37 AM 發表
我終於等到警察拔槍了!
唔拔槍比人打死都似

引用:
原帖由 小魔怪 於 2019-8-14 08:49 AM 發表

唔拔槍比人打死都似
外國警察直頭已經鳴槍示警喇!
你班香港警察仲驚D咩

push

引用:
原帖由 紫縈仙子 於 2019-8-14 08:50 AM 發表

外國警察直頭已經鳴槍示警喇!
你班香港警察仲驚D咩
應該差不多要做嘢

引用:
原帖由 紫縈仙子 於 2019-8-14 08:37 AM 發表
我終於等到警察拔槍了!
有槍都冇用得幾粒子彈

但係示威者有幾千

引用:
原帖由 小魔怪 於 2019-8-14 08:49 AM 發表

唔拔槍比人打死都似
開槍更加會比人打死

因為實在有太多人

引用:
原帖由 caihk 於 2019-8-14 09:14 AM 發表

開槍更加會比人打死

因為實在有太多人
射底左一個,附近又有幾個個警員,唔覺得呢班曱甴有膽衝過去再襲擊

拔槍警係渣人波在先 之後先比市民圍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]