條鬼佬本身支持暴徒
幫人不過係怕係鏡頭前曱甴打死人 民意逆轉姐



引用 TOP

被引用(12)
洋曱甴始終都係優質過腥港曱甴。


引用 TOP

我都有甘想過,呢個可能性好大


引用 TOP




引用 TOP

點解你要歪曲人哋嘅同理心呢?


引用 TOP

民意已逆轉咗十世
根本街上無乜真市民支持暴徒
除咗暴徒自己



引用 TOP

依樣好重要,林鄭同中央都係等依一刻。
所以抗爭者真係要聽林鄭講冷靜一分鐘,唔可以有任何出錯。堅持唔犯錯「好似私刑圍差佬」,政府真係唔會有你符。相反,民意逆轉,大條道理收你皮係好容易的。



引用 TOP

6月在他的fb 叫香港人去反送中集會,
小心此人只是掩人耳目



引用 TOP

係,你入佢個fb Account就明喇!


引用 TOP

呢個外藉人仕咪真記者,好過香港記者縱容暴徒行兇。


引用 TOP

極有可能


引用 TOP

咪同香蕉雄同郭渣旗一 x樣,驚玩大咗失選票啫,呢 d仆街點會有人性㗎,講都無人信喇。


引用 TOP

佢FB黃到不得了, 咁容易會轉?
唔通提緊啲下線小心啲, 唔好去咁盡, 以免反效果?
定係想漂白吓自己, 以方便日後工作?



引用 被引用(1) TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。