• 瀏覽: 154,496
  • 回覆: 1,246
  • 追帖: 15
+106
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-8-14 07:38 AM 發表

咁行街市民食催淚彈咁一樣
市乜野民?

引用:
原帖由 大象米二世 於 2019-8-14 03:39 AM 發表
點解電視直播咁久,警察仍然不出來救人,點解,點解,全世界都看到我們警察無能,香港是不安全的地方,嘆!!!
我都想知點解?希望內地媒體會追問返個仆街無能政府哩個問題!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-13 23:25 發表
http://paper.wenweipo.com/2019/08/14/YO1908140002.htm

暴徒濫用私刑圍毆多名內地旅客,長居香港的自由撰稿人Richard Scotford奮不顧身營救其中一人。他講述暴徒的殘酷「行刑」過程時表示,「眼見他(內地旅客)被上百人圍攻近兩小時,有暴徒用腳踢他,或者用棍子戳他,甚至企圖脫下他的褲子,該男子一度被架在空中,形同處刑。」他形容,暴徒的襲 ...

附件

528.jpg(179.1 KB)

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-13 23:25 發表
http://paper.wenweipo.com/2019/08/14/YO1908140002.htm

暴徒濫用私刑圍毆多名內地旅客,長居香港的自由撰稿人Richard Scotford奮不顧身營救其中一人。他講述暴徒的殘酷「行刑」過程時表示,「眼見他(內地旅客)被上百人圍攻近兩小時,有暴徒用腳踢他,或者用棍子戳他,甚至企圖脫下他的褲子,該男子一度被架在空中,形同處刑。」他形容,暴徒的襲 ...
真係好離譜囉!噉樣執行私刑,係咪想打死人呀?

香港黃媒袖手旁觀,直頭係幫兇

引用:
原帖由 leucocyte 於 2019-8-14 04:18 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=IBqzqBxSfKU
又話和理非㸃解執行私刑?唔通呢個外國記者又喺假扮

引用:
原帖由 大象米二世 於 2019-8-14 03:39 AM 發表
點解電視直播咁久,警察仍然不出來救人,點解,點解,全世界都看到我們警察無能,香港是不安全的地方,嘆!!!
街外好多人講示威者不朽都係好和平。發生暴力行為只因為有警察出現。所以警察唔機場,只係唔想有暴力行為出現。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-8-14 07:41 AM 發表

個條友好似話係想用棍搞事扮暴徒畀人捉到
去旅行可以帶攻擊性武器咩?
帶十枝激光槍都冇事啦

引用:
原帖由 BALLSON 於 2019-8-14 07:49 AM 發表

又話和理非㸃解執行私刑?唔通呢個外國記者又喺假扮
曱甴話佢係臥底

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-8-14 07:44 AM 發表

警察周街射催淚彈好多普通市民都無啦啦中埋,呢個先係搞到無人黎香港既主因
暴徒就暴徒啦,市民?

引用:
原帖由 Michael5cofield 於 2019-8-14 07:48 AM 發表
香港黃媒袖手旁觀,直頭係幫兇
暴劫梨花,佢地全部都係人渣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]