[本港新聞評論] 外媒仗義救人:處刑過程殘酷

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-14 04:00 AM 發表

簡直就係痴L線,暴徒居然隨身巢人私人物件

警察搜查示威者物品都叫佢在個包自己拿出來!

呢班示威者濫用私刑,監警會接受投訴警察行為不當,香港有邊個機構監管示威者,仲有個人權組織一早訓咗覺睇唔到?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
根本連人性都無啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-8-14 07:44 AM 發表

警察周街射催淚彈好多普通市民都無啦啦中埋,呢個先係搞到無人黎香港既主因
你老母應該係 屎忽窿 屙你出嚟

回覆 引用 TOP

港畜!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mo88 於 2019-8-14 08:24 AM 發表

記得比黑社會打你果陣唔好報警,唔係你就死全族
你俾黑社會打報警都無用
警黑勾結一家親吖嘛
等黑社會打死你全族

電視播內地記者被襲凌辱時,剛啱食緊早餐,真係即時無曬食欲,好心痛!我仲係咪喺香港?香港人幾時變到咁醜惡?

同黑衛兵講道理?

佢咁一打,旅遊從業員或相關
又要血流成河
呢班人渣,自己做衰嘢
草木皆兵 !

係人都話係警察,公安
暴徒雖然無恥但亦會心虛

春有百花秋有月,
夏有凉風冬有雪,
若無閒事掛心頭,
便是人間好時節!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2019-8-14 03:49 AM 發表

連外人都睇唔過眼,仲話佢地CRAZY
呢班仆街仔點解可以咁無人性?內地欠左佢D乜野?
為左個幻想鄉搣絕人性
講得好! “幻想鄉“!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenchow119 於 2019-8-14 08:02 AM 發表

警察扮㗎
廟街隻雞就你老母辦嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-8-14 08:28 AM 發表

你俾黑社會打報警都無用
警黑勾結一家親吖嘛
等黑社會打死你全族
賓州哥,有事嗰時我哋會識報警唔使擔心,擔心你自己好過啦。

回覆 引用 TOP

滅絕人性

do unto others
“You will only fail to learn if you do not learn from failing.”
─ Stella Adler, The Art of Acting

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dustin 於 2019-8-14 03:49 AM 發表

搶人嘢,打人,除褲,呢班仆街同當年排華啲印尼人有咩分別?再落去然姦強姦都似。
文革年代既批鬥私刑,香港大學生用緊,好可悲,香港納稅人既錢不如捐助第三世界國家好過,都唔好用係大學資源。

黑衣喪屍的恐怖行為,令到香港有最佳治安城市,毁於一旦,尤其警察執法能力,令人質疑。

回覆 引用 TOP

邊個話香港吾係中國-部份,中國比小說更離奇,環球時報話我地防礙新聞自己,我諗連環時老總刀無念過

引用:
原帖由 Puke007 於 2019-8-14 08:23 AM 發表

人道主義組織,什麼團體在那?
前幾日國際人權組織先譴責警方濫用暴力,組織都係西人玩曬,係針對中國政府,市民殘暴當睇唔到

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。