• 瀏覽: 154,543
  • 回覆: 1,246
  • 追帖: 15
+106
引用:
原帖由 angux123123 於 2019-8-14 03:30 AM 發表
條鬼佬本身支持暴徒
幫人不過係怕係鏡頭前曱甴打死人 民意逆轉姐
佢FB黃到不得了, 咁容易會轉?
唔通提緊啲下線小心啲, 唔好去咁盡, 以免反效果?
定係想漂白吓自己, 以方便日後工作?

多得大律師梁瓜傑大力鼓吹用暴力解決問題

引用:
原帖由 Herme 於 2019-8-14 11:59 PM 發表

佢FB黃到不得了, 咁容易會轉?
唔通提緊啲下線小心啲, 唔好去咁盡, 以免反效果?
定係想漂白吓自己, 以方便日後工作?
Really what's his fb

最L可悲既係,咁L多記者在場,境然冇一個去施以援手

引用:
原帖由 mtchan 於 2019-8-15 12:06 AM 發表

Really what's his fb
https://www.facebook.com/RichScotford5/

自己去睇吓

引用:
原帖由 Herme 於 2019-8-15 12:10 AM 發表

https://www.facebook.com/RichScotford5/

自己去睇吓
Thank you I hope iam not naive

引用:
原帖由 R仔仔~ 於 2019-8-14 07:54 PM 發表
今日嘅暴徒如此猖狂,除左廢柴政府要負責任。香港沉默嘅大多數都要負返部份責任,我地嘅沉默變相縱容我地要對暴力說不,暴力人士一個都唔可以放過,還我香港安寧 ...
政府成日叫我哋對暴徒說不有咩用?我們打暴徒要坐監的,畜牲暴徒的父母又不大義滅親去舉報(大部份畜牲暴徒父母都知道自己隻畜牲是暴徒的),那我們可以點做?😏

呢條鬼佬多數係劏狗的

除人地條褲,搶人野,打人禁錮行私刑,侵犯個人私隱,呢d就係所謂嘅黑衫義士追求嘅人權、自由?!簡直無法無天!暴徒!生為香港人都覺得你地可恥!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]