• 瀏覽: 154,500
  • 回覆: 1,246
  • 追帖: 15
+106
引用:
原帖由 dustin 於 2019-8-14 03:49 AM 發表

搶人嘢,打人,除褲,呢班仆街同當年排華啲印尼人有咩分別?再落去然姦強姦都似。
此批暴徒應立即射殺,香港政府太軟弱

...

非法集結, 襲警這些刊罰太輕了, 頂多咪坐一年半載, 根本沒阻嚇作用

支持中共軍法治港😲

曱甴已經是癲

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-13 11:27 PM 發表
打人嘅曱甴

10082075 10082076 10082077
不,是禽獸不如的暴徒!

引用:
原帖由 t123123 於 2019-8-14 05:11 AM 發表
真面目相信大家都睇到
班人已失控 泛民和理非都好,唔好再做幫凶啦
我仲有黃絲朋友仲依然話警察, 佢哋已經眼盲心盲

引用:
原帖由 giraffe2 於 2019-8-14 06:08 AM 發表
對付暴徒用非常手段是正確,更何況暴力不繼升級,你看,暴徒大肆破壞立法會大樓就是要警方吸取教訓,不能再面對著歪理而手軟。

警察又被打公物被破壞都無人被拉,以至暴力襲警和破壞都變成合理化了。

以至今天的暴力行為局面,警隊真的不能再軟弱,,再不強硬對付,暴力只會變本加厲,你看,圍警署,破壞警車及公物,佢地覺得暴力可解決問題也不須承擔後果,警隊今天真的要強硬手段對付任何違法行為,才不辜負市民對 ...
警察武力升級,我有啲朋友居然話警察好暴力,但對於暴徒嘅暴完全失明,從無話過暴徒有問題。。。真係蠢到無語

有限度

捉左呢d暴徒未?

曱甴實在太賤格

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-13 11:25 PM 發表
http://paper.wenweipo.com/2019/08/14/YO1908140002.htm

暴徒濫用私刑圍毆多名內地旅客,長居香港的自由撰稿人Richard Scotford奮不顧身營救其中一人。他講述暴徒的殘酷「行刑」過程時表示,「眼見他(內地旅客)被上百人圍攻近兩小時,有暴徒用腳踢他,或者用棍子戳他,甚至企圖脫下他的褲子,該男子一度被架在空中,形同處刑。」他形容,暴徒的襲 ...
曱甴係不死的

暴徒失控初時好似有少少想殺死被綁的大陸記者咁款,綁完人又將人拖行,好恐怖。

香港IS暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]