• 瀏覽: 9,778
  • 回覆: 76
+14
引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-8-13 11:24 PM 發表
剛剛TVB直播畫面見到
而家前線警察執勤時真係隨時無命!!!
好恐怖,被毆警員咁都唔敢開槍!

班仆街仔又話為左我地擋子彈嘅一蚊槍走都走唔切,好采我冇咁傻仔信佢地

😠

😠

😠

跑得真快,可能驚到瀨尿。打死一個就天下太平。

可能警察支槍無入彈

咩世界

引用:
原帖由 波濤笨拙的主席 於 2019-8-14 01:43 PM 發表
可能警察支槍無入彈
應該係佢俾個肥暴徒打到傻打到腳軟唔敢開槍,畫面見佢拔完槍指兩下就成個人跌坐地上!

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-8-14 01:48 PM 發表

應該係佢俾個肥暴徒打到傻打到腳軟唔敢開槍,畫面見佢拔完槍指兩下就成個人跌坐地上!
人臉辨識系統,洗定個8月15過中秋啦!

今朝聽香港電台新聞,完全冇提暴徒圍打警察所以要拔槍。。。
只係話有爭執拔槍。。。太過份😠

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-8-14 01:48 PM 發表

幫下手 揚開去!!

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-8-14 01:51 PM 發表
今朝聽香港電台新聞,完全冇提暴徒圍打警察所以要拔槍。。。
只係話有爭執拔槍。。。太過份😠
收音機班友完全信唔過!!

果下吾拔槍...隨時比人圍c, 辛苦啦師兄

嚴格D講,佢拔槍時並未跪低,拔槍後才跪低
將D次序搞亂晒,咁講野會好麻煩

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-8-14 06:07 AM 發表
警方同政府從今開始應該停止開記招,以抗議記者不公義,反正開來沒有用. 有事只開發怖會.
林鄭反正跌到谷底. 沒有再差,係時候出招反抗. 惡反轉頭.
軟弱會失敗,取消條例已經是沒有用.
解放軍平亂後,立即推出及通過23條及逃犯條例. 到時香港才得到平定 ...
根本就唔應該每日開, 已經唔係強勢, 只會比班黑記輪.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]