• 瀏覽: 4,099
  • 回覆: 47
+11

大批市民繼續聚集在機場,抗議特首未有回應五大訴求以及警方濫用武力。在一號客運大樓離境大堂,一名被人懷疑是內地公安人員的男子,遭現場人士包圍,情況混亂。多名警員在一個多小時後、近晚上10時45分到場,部分示威者用行李車阻擋警方前進,救護員及機場保安用擔架床,將該名男子送離現場。

該名男子早前要求救護人員協助,數名救護員為他撥涼,並將他搬上擔架床,為他戴上氧氣罩。現場人士高呼「公安證」及「後果自負」,部分人亦阻止該名男子及救護員離去。有救護員表示, 該名男子不清醒,脈搏及呼吸急促,情況危急,要將他送去醫院。

所以話食左自由閪要還就係咁解喇!
班蟑螂hi大左口罩大麻精,
對啲人著娘小小就公安,
唔帶黑色奶罩揸佢波都似。

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1474477-20190813.htm?spTabChangeable=0

已證實不是公安,只要旅客!
班仆街唔死都冇撚用……

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-8-13 23:14 發表
班仆街唔死都冇撚用……
我反而希望佢係堅公安
打到佢豬頭得返半條命
聽日阿爺就會叫林鄭武力清場

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-8-13 11:14 PM 發表
班仆街唔死都冇撚用……
又點錯相......認錯人.........不是航空公司篤灰比曱甴........之後才知道奶嘢.....!!

大批公安

頭先有件差佬被圍, 要抆真槍自救

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-8-13 11:20 PM 發表

又點錯相......認錯人.........不是航空公司篤灰比曱甴........之後才知道奶嘢.....!!
班傻西仲未知蘋果日日扇9佢地衝

祝福
身體早日康復

引用:
原帖由 leucocyte 於 2019-8-13 11:29 PM 發表

班傻西仲未知蘋果日日扇9佢地衝
知就不是曱甴.......現在已經有人反方向玩曱甴........報流料玩勁曱甴...!!

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-8-13 11:28 PM 發表
其實果下可以射殺嗎?
美國敢唔俾人自保嗎?

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-8-13 11:28 PM 發表
港英時代有差佬講過,一開鎗暴徒就會散。
就睇林鄭政府有無咁嘅勇氣。

Google 佢個名徐x煬深圳福田公安有個同名

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]