直擊 - 黑衣人機場大叫一個都唔俾走

曱甴故意禁錮旅客,即係挾持人質,可以shoot to kill

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
可定性为恐怖活動啦……开槍都得

回覆 引用 TOP

又失控,CLS, 不過都預左,暴徒死性不改,再冇所謂和平集會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lobstersoup 於 2019-8-13 11:36 PM 發表

鬼佬遊客算好彩  如果係大陸遊客  早被圍毆
姦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫二毛 於 2019-8-13 11:40 PM 發表

剛剛救走一個,依家又綁左一個
10082133 10082134 10082135 10082136 10082137
10082150 10082151
10082262 10082263
張超雄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-8-13 11:47 PM 發表

機場最新:有差人被暴徒圍攻,差人亮左輪自衛!無開槍
近了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-8-13 11:49 PM 發表

警察唔係清場唔好入去。 佢地真係想殺警
喪屍 

回覆 引用 TOP

新港幣設計應該早有預示,香港徹底陸沉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫二毛 於 2019-8-14 12:01 AM 發表

張 x雄黎左都無用...
好亂!
唔知會唔會人踩人,
有 d好似吸左毒咁好激動
好多人都覺得呢班人係Hi大左,唔係點可以咁癲咁暴力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-8-13 11:49 PM 發表

警察唔係清場唔好入去。 佢地真係想殺警
其實我真心覺得,到今時今日真係可以開槍鎮壓了,打腳都得呱,班人已經失去咗理性和做人最後嘅道德良知,香港哩個恐怖分子養成計劃已經成功咗

回覆 引用 TOP

有連登仔笠水喇話14號出機場扮道歉,如果佢地捉番2個港台同毒果記者出黎案件重演我就暫時原諒佢地

回覆 引用 TOP

公務員出身嘅女特首,大愛包容,感性,叫警察不清場,以為這樣能為示威者消氣,表現佢自己係捍衛言論自由的,想做到面面俱圓! 典型公務員文化

看看外國政治家的氣場:
https://www.youtube.com/watch?v=gnBSYChiMZg

洋怪胎: "亞洲女都是天生崇拜我們白人男性的洋奴狗。"

(伴洋漢的中國女人脅洋自重,助長洋漢的囂張自大,表面看來無關重要。但冥冥之中早挑起洋男蔑視中國人支配東亞的驕傲氣焰,早種禍根。令東亞人顯得卑微,影響所及既深且鉅! 崇洋女必須像過街老鼠般人人喊打!)
引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-8-14 12:01 AM 發表

機場特警去咗邊呀
咁多日影都唔見

我要好多好多................錢
仲有大叫要斬斷佢既手筋腳筋 希望nowtv可以剪返段片岀黎 雖然好血腥

回覆 引用 TOP

警犬偽裝黑衣人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。